Dienstverlening aanvragen

Het aanbod voor dienstverlening omvat de volgende hoofdgebieden:

Toegang WMS Online Selectietool - voor WMS-gebruikers

Toegang WMS Online Selectietool - voor WMS-gebruikers

De WMS Online Selectietool biedt een producent-onafhankelijke vergelijking van meer dan 100 Warehouse Management Systemen. Gebaseerd op de meest uitgebreide WMS-database van het team warehouse logistics kunnen de eisen van de gebruikers worden vastgelegd, afgewogen en vergeleken met de functionaliteit van de deelnemende systemen.

[Verder naar registratie...]

Deelname WMS-database - voor WMS-leveranciers

Deelname WMS-database - voor WMS-leveranciers

Deze dienst combineert twee belangrijke eisen van de WMS-leveranciers: uitgebreide mogelijkheden voor hun eigen vertegenwoordiging van bedrijven en systemen en het vastleggen van de functionaliteit, zodat het systeem bij een selectieproces via de WMS-database met de voltooiing van de validatie gegevens kan deelnemen.

[Verder naar registratie...]

WMS-advies

WMS-advies

Voor succes op lange termijn vereist de analyse, uitbreiding of overdracht van een WMS nauwkeurige voorbereiding. Om deze reden ondersteunen wij bedrijven bij de uitvoering van de noodzakelijke stappen. De diensten WMS Quickcheck en WMS Scan worden gebruikt voor de analyse, terwijl WMS-advies bij het selecteren en implementeren van een WMS ondersteunt.

[Verder naar informatie aanvraag...]

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer