News

News-Übersicht anzeigen

Epilog d.o.o.neemt deel aan de WMS database

31.03.2010

Het team warehouse logistics begroet Epilog d.o.o. met het ATLASWMS als nieuwe deelnemer aan de WMS database.

Het aantal deelnemende leveranciers en producten neemt nog steeds toe. Van het platvorm warehouse-logistics.com profiteren WM gebruikers en aanbieders in gelijke mate.

Door deelname aan de database hebben WMS aanbieders en aanbieders van WM functionaliteit de mogelijkheid te profiteren van de kennis en ervaring van het warehouse logistics team en hiermee onder andere hun marketing te ondersteunen.

Actuele informatie over WMS aanbieders alsook de brede WM know-how van het warehouse logistics team dragen er toe bij dat WM gebruikers steeds intensiever gebruik maken van het informatieplatform warehouse-logistics.com.

Het doel is WMS aanbieders en aanbieders van WM functionaliteit en WM gebruikers naadloos bij elkaar te brengen! Een compleet overzicht van deelnemende WMS aanbieders vindt u http://www.warehouse-logistics.com/48/2/teilnehmer_und_systeme.html hier.

Vraag ons een http://www.warehouse-logistics.com/10/2/angebot-zur-aufnahme-anfordern.html vrijblijvende aanbieding als u als WMS leverancier de mogelijkheden van onze WMS database wilt benutten.
 Weitere Informationen, die für Sie interessant sein könnten:
Damit diese Website ordnungsgemäß funktioniert, legen wir kleine Dateien – sogenannte Cookies – auf Ihrem Gerät ab. Weitere Informationen finden Sie hier: Datenschutzerklärung