News

News-Übersicht anzeigen

Warpspeed WMS Roadshow: Bieze Food Group

03.08.2016

Op donderdag 29 september bent u van harte uitgenodigd om een kijkje in de keuken te nemen bij het nieuwe warehouse van de Bieze Food Group tijdens de Warpspeed WMS Roadshow.

Binnen het warehouse van de BFG werkt men met Warpspeed WMS in combinatie met Exact Globe. Het warehouse heeft een BREEAM certificaat van vier sterren en is het op een na grootste en meest duurzame gekoelde distributiecentrum van Nederland.

Met Warpspeed WMS heeft de Bieze Food Group een geavanceerd WMS in gebruik genomen waarbij alle logistieke processen optimaal worden aangestuurd. Warpspeed WMS werkt perfect samen met Exact Globe, waarbij meerdere administraties zijn gekoppeld aan 1 warehouse omgeving. Tijdens deze middag krijgt u van Bieze te horen welke voordelen zij met het WMS behalen en kunt u live zien hoe zij met het WMS werken.

Nieuwsgierig wat Warpspeed WMS voor uw organisatie kan betekenen? Wij ontvangen u graag op donderdag 29 september in Nijkerk!

Programma:
13:00 Ontvangst
13:30 Welkom door Optimizers en Bieze Food Group
14:00 Warpspeed – the Next generation WMS
15:00 Korte Pauze
15:15 Rondleiding door het warehouse van de Bieze Food Group
16:15 Afsluiting door Optimizers
16:30 Business borrel

Warpspeed – The Next Generation WMS



Weitere Informationen, die für Sie interessant sein könnten:
Damit diese Website ordnungsgemäß funktioniert, legen wir kleine Dateien – sogenannte Cookies – auf Ihrem Gerät ab. Weitere Informationen finden Sie hier: Datenschutzerklärung