News

News-Übersicht anzeigen

Manhattan Associates wederom leider in Gartner’s Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen

28.02.2016

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is voor de achtste keer op rij benoemd tot marktleider in Gartner’s Magic Quadrant voor Warehouse Management Systemen. Het bedrijf scoort het hoogst op de twee graadmeters: ‘completeness of vision’ en ‘ability to execute that vision’.

“De publicatie van dit onderzoek geeft ons de gelegenheid te reflecteren op wat we, zowel namens als in nauwe samenwerking met onze klanten, hebben bereikt”, zegt Brian Kinsella, vice president product management bij Manhattan Associates. “We zijn trots op onze positie in het rapport. We kijken ernaar uit om de nieuwe generatie van distributie managementoplossingen vorm te geven om zo de snelveranderende wereld van omnichannelfulfilment voor te blijven.”

De innovatieve producten van Manhattan, zoals DM Mobile (Distribution Management Mobile), Order Streaming en applicaties die orderfulfilment optimaliseren, ondersteunen gerenommeerde bedrijven wereldwijd bij unieke fulfilmentuitdagingen. Daarnaast helpt het bedrijf hen bij de digitale disruptie die de dynamische e-commerce- en omnichannelmarkt teweegbrengt.

Dwight Klappich, Research Vice President bij Gartner, benadrukt het belang van innovatie: “Innovatie is een kritische onderscheidende factor. Het is belangrijk dat aanbieders aantonen dat ze in staat zijn om innovatief te zijn. Dit doen ze bijvoorbeeld door op basis van de meest creatieve oplossingen of ingewikkeldste problemen in de markt baanbrekende functionaliteiten te bieden.”

Klik hier om het volledige WMS Magic Quadrant rapport te bekijken: Gartner 2016 Magic Quadrant for Warehouse Management Systems*.

*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, C. Dwight Klappich, January 2016.



Weitere Informationen, die für Sie interessant sein könnten:
Damit diese Website ordnungsgemäß funktioniert, legen wir kleine Dateien – sogenannte Cookies – auf Ihrem Gerät ab. Weitere Informationen finden Sie hier: Datenschutzerklärung