News

News-Übersicht anzeigen

Manhattan Associates levert het eerste Omnichannel-as-a-Service platform

18.05.2017

Innovatie zet de standaard voor next-generation sales, services en fulfilment in retail

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) heeft Manhattan Active™ Omni Solution gelanceerd. Manhattan Active Omni Solution is een uniek omnichannel-as-a-service platform voor bedrijven die snel moeten reageren op de veranderende eisen van de digitale consument. De oplossing is aangekondigd op de jaarlijkse Momentum klantconferentie van Manhattan in Las Vegas.

Manhattan is de eerste die ordermanagement en store fulfilment applicaties samenbrengt met de nieuwe generatie point of sale en clienteling applicaties op één platform dat cloud native, versionless en volledig uitbreidbaar is. Dit zet de standaard voor de next-generation sales, service en fulfilmenttechnologie.

»Manhattan Associates heeft de laatste tien jaar omnichannelapplicaties bij vele grote merken en retailers ter wereld geïmplementeerd. Onze klanten zijn blij met onze mogelijkheden, maar ze moeten zich nog sneller kunnen aanpassen aan de eisen van de markt«, zegt Brian Kinsella, vice president, product management, Manhattan Associates. »Ons nieuwe Manhattan Active™ Omni Solution platform maakt het voor klanten mogelijk om up-to-date te blijven met de meest recente mogelijkheden, terwijl ze volledig flexibel blijven om hun eigen verbeteringen aan te brengen.«

Het Manhattan Active™ Omni platform bevat ook de introductie van Manhattan’s Adaptive Network Fulfilment (ANF), ontwikkeld om de klantwinstgevendheid bij iedere online bestelling te optimaliseren. Door operationele kosten zoals pakketkosten en fulfilmentuitgaven te koppelen aan operationele data zoals historische fulfilmentratio’s van winkels, workloadbalans en click-to-deliver vereisten, ontwikkelt ANF een uit meerdere factoren bestaand fulfilmentplan voor elke bestelling. Daarnaast houdt ANF rekening met de verkoopprijs, verkoop en afprijzingen om de maximale marge van de eigen voorraad te waarborgen.

Nieuw onderdeel van het omnichannel-as-a-service platform is Manhattan Active™ Store Solution, een moderne geïntegreerde oplossing voor winkelmedewerkers. Manhattan Active™ Store combineert Manhattan’s Point of Scale, Clienteling, Store Fulfilment en Store Inventory mogelijkheden met een eenvoudige, responsieve gebruikersinterface. Deze interface werkt hetzelfde op Windows, Android en iOS systemen en op alle touchscreen en mobiele apparaten. De oplossing is ontwikkeld om de verkoop en best-in-class service voor retailers volledig te personaliseren en tegelijkertijd snel fulfilment van online verkoop vanuit de winkel mogelijk te maken.



Weitere Informationen, die für Sie interessant sein könnten:
Damit diese Website ordnungsgemäß funktioniert, legen wir kleine Dateien – sogenannte Cookies – auf Ihrem Gerät ab. Weitere Informationen finden Sie hier: Datenschutzerklärung