News

Display news overview

Coronavirus nekt LogiMAT

09.03.2020

CIM GmbH ziet de afgelasting van de logistieke beurs als een kans en zet in op digitale consulting

Het doek is gevallen voor LogiMAT 2020, dat heeft Euroexpo, de beursorganisator uit München, afgelopen woensdagavond bekend gemaakt. Door de annulering van de beurs onder druk van autoriteiten, vervalt voor CIM GmbH, specialist voor intralogistieke software, de mogelijkheid om haar nieuwe ontwikkelingen te presenteren. Daarom biedt het bedrijf nu persoonlijk advies aan via het web.

»Natuurlijk betreuren wij de afgelasting zeer, wij hadden de bezoekers graag onze software, de nieuwe gebruikersinterface en de vele nieuwe functies live willen laten zien«, aldus Martina Schilling, verantwoordelijk eventmanager bij CIM GmbH. »Tegelijkertijd hebben wij natuurlijk volledig begrip voor de annulering, aangezien voor ons de gezondheid van alle deelnemers, geïnteresseerden, klanten en medewerkers van het allergrootste belang is.«

In het verleden heeft CIM al versterkt op de online consulting ingespeeld om flexibeler en sneller voor klanten en geïnteresseerden op te kunnen treden. Zo worden de innovaties in de warehouse management software PROLAG®World al in webinars en online conferenties gepresenteerd. Speciaal voor klanten worden ook regelmatig webinars over bestaande functies georganiseerd, met aansluitend de mogelijkheid voor discussies. Het CIM-team ziet de afgelasting van de beurs dan ook vooral als een kans om haar reeds ingeslagen weg van digitale consulting verder uit te breiden.

Op haar homepage geeft CIM GmbH u informatie over de innovaties en highlights die de softwareleverancier op de LogiMAT 2020 gepresenteerd zou hebben. Iedereen die zich daarvoor interesseert, heeft bovendien de mogelijkheid om live informatie uit te wisselen met de logistieke experts van CIM in de vorm van webinars en video-chats.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy