News

Display news overview

De toekomstbestendige oplossing combineert functionaliteit met innovatieve technologie en gebruiksvriendelijkheid

20.05.2020

Manhattan Associates introduceert cloud-native WMS met Manhattan Active® Warehouse Management

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH), erkende leverancier van warehouse management software, introduceert woensdag 20 mei tijdens de jaarlijkse klantenconferentie Momentum Connect zijn nieuwe Manhattan Active® Warehouse Management-oplossing, ’s werelds eerste cloud-native enterprise-class Warehouse Management System (WMS). De oplossing brengt alle aspecten van distributie samen en nooit meer üpgrades nodig. Manhattan Active WM is volledig gemaakt van microservices, is buitengewoon flexibel en biedt een nieuw niveau van snelheid, aanpasbaarheid en gebruiksgemak binnen distributiemanagement.

Een grote stap in Warehouse Management-technologie

»Manhattan Active WM is het resultaat van jarenlang samenwerken met onze klanten«, stelt Brian Kinsella, senior vice president product management bij Manhattan. »We leveren op dit moment een WMS dat altijd actueel is, nooit hoeft te worden geüpgraded en toch volledig uit te breiden is. Wij bieden iedere gebruiker die inlogt de nieuwste moderne mobiele ervaringen. Daarnaast leveren wij een architectuur die automatisch uitbreidt naarmate de volumes toenemen en die machine learning in de kern van de applicatie integreert«.

Manhattan Active WM bevat volledig vernieuwde gebruikerservaringen. De Manhattan WM Active Unified Control-schermen stellen managementteamleden in staat om snel te visualiseren, diagnosticeren en binnen ieder onderdeel van de supply chain actie te ondernemen. Voor DC-medewerkers biedt de nieuwe WM MobileTM-applicatie een ultramoderne, op apps gebaseerde ervaring voor alle transacties.

Manhattan Active WM, dat bestaat uit microservices [MT1], is volledig cloud-native. Naast het stapsgewijs vergroten van de innovatiesnelheid, biedt deze nieuwe applicatiearchitectuur een bijna grenzeloze mogelijkheid om automatisch op te schalen bij fluctuaties in de vraag. De software is daarnaast ontworpen om eenvoudig te worden uitgebreid op het gebied van data, diensten en UI om te voldoen aan de unieke behoeften van elk bedrijf. Om de time-to-market te versnellen en benodigde training te verminderen, heeft Manhattan ook nieuwe configuratiewizards opgenomen waarmee bedrijven van elke omvang en complexiteit worden geholpen om het implementatieproces te stroomlijnen.

»Manhattan’s Active Warehouse Management geeft ons een distributieoplossing die zich zo snel mogelijk aan de behoeften van onze klanten aanpast, met frequente en eenvoudige toegang tot de nieuwste technologieën en functies», aldus Miles Tedder, chief operating officer van Pet Supplies Plus. »De oplossing zorgt voor al het systeem- en softwareonderhoud, waardoor wij al onze energie kunnen richting op het bedienen van onze klanten.«

Unify uw supply chain

In Manhattan Active WM zijn alle functies, inclusief labour management en slottingoptimalisatie, gestroomlijnd en opnieuw ontworpen om een enkele, uniforme distributietoepassing te creëren. Manhattan Associates loopt voorop met het integreren van machine learning. Zo maakt Manhattan Active Warehouse Management gebruik van machine learning om de automatisering van DC en personeel te orkestreren om de uitvoering van het werk in het DC te optimaliseren. Het ingebouwde warehouse execution system (WES) coördineert ook het werk tussen combinaties van automatisering, robotica en medewerkers. Het Manhattan Automation Network zorgt voor een gecertificeerde integratie met de meest innovatieve aanbieders van DC-robotica binnen de branche.

»Ik kan me de laatste keer dat ik zo enthousiast was na een briefing over een nieuwe productlancering niet herinneren,« vertelt Steve Banker, vice president van Supply Chain Management voor ARC Advisory Group. »De nieuwe cloudarchitectuur, de nieuwe gebruikersinterface en de aanzienlijke vooruitgang op het gebied van optimalisatie en medewerkersbetrokkenheid zijn geweldig. Eén van deze verbeteringen op zichzelf zou al indrukwekkend geweest zijn, het opnemen van al deze verbeteringen in de nieuwe release is dan ook verbazingwekkend voor een product van deze omvang.«

De nieuwe medewerkersbetrokkenheid

Stijgende verwachtingen voor fulfilmentsnelheid en -volume stimuleren organisaties om hun personeel beter te begrijpen en ze in te zetten om zich te onderscheiden en uit te blinken. Manhattan heeft een revolutie teweeggebracht in warehouse labour management, met een focus op een meer individuele en lonende werkervaring. Manhattan Active WM is ontwikkeld op basis van gamificatietheorie en gedragswetenschappen. Het resultaat is een oplossing die de productiviteit en tevredenheid van medewerkers verbetert en het verloop vermindert.



Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy