News

Display news overview

Manhattan Associates ondersteunt Tally Weijl bij uitbreiding in Europa en Midden-Oosten

22.05.2007

Vrouwenkledingmerk bereikt productiviteitsverbetering met Manhattan Associates’ supply chain-oplossingen

Tally Weijl, een grote speler op de retailmarkt voor vrouwenkleding in Europa en het Midden-Oosten, heeft Manhattans Associates’ Integrated Logistics Solutions™ succesvol geïmplementeerd. Sinds een jaar gebruikt Tally Weijl Manhattan Associates’ Warehouse Management-oplossing voor Open Systems en de Business Intelligence-toepassing Performance Management in zijn twee Europese distributiecentra (DC’s). Dit resulteerde in een verhoogde productiviteit van 20% op het gebied van picking en 35% op het gebied van orderverwerking. Ook heeft Tally Weijl recentelijk succesvol de Manhattan Associates’ Trading Partner Management-oplossing geïmplementeerd.

Tally Weijl, een Zwitsers modebedrijf dat is opgericht in 1984, ontwerpt en distribueert zijn collectie via een netwerk van meer dan 350 winkels in 24 landen in Europa en het Midden-Oosten. Een DC van 2.500 m² in Zöfingen (Zwitserland) bevoorraadt 80 winkels en sales outlets in Zwitserland. Het DC van 25.000 m² in Lörrach (Duitsland) bedient de rest van Europa en het Midden-Oosten. In totaal behandelen de twee DC’s meer dan 18 miljoen kledingstukken op jaarbasis.

“We werken nu een jaar met Manhattan Associates’-oplossingen en de resultaten spreken voor zich,” zegt Alexis Bischoff, supply chain director bij Tally Weijl. “De nieuwe systemen maken het mogelijk om de doelstelling van het stroomlijnen en optimaliseren van onze distributie te behalen. Het rendement dat we eruit halen overtreft onze verwachtingen. In 2007 streven we naar verdere optimalisering van onze supply chain met de implementatie van Manhattan Associates’ Trading Partner Management-oplossing.”

De recent geïmplementeerde Manhattan Associates’ Trading Partner Management-oplossing maakt het de retailer mogelijk om gegevens met 80 leveranciers uit te wisselen. Zo krijgt Tally Weijl goed inzicht in de inventaris tot op het niveau van de leverancier.

“De resultaten die we behaald hebben met Tally Weijl zijn erg bemoedigend. We zijn erg tevreden dat we zo’n sleutelrol kunnen spelen bij het ondersteunen van de uitbreiding van Tally Weijl in Europa en het Midden-Oosten,” zegt Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates. “Door de recente invoering van onze Trading Partner Management-oplossing zal Tally Weijl nu ook voordeel halen uit realtime inzicht in de inventaris van bestelling tot levering.”Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy