News

Display news overview

Manhattan Associates aanwezig bij ICT & Logistiek 30 en 31 oktober 2013

22.10.2013

Kom tijdens ICT & Logistiek naar de Jaarbeurs in Utrecht en bezoek in hal4 stand C032, direct aan het grote terras, de stand van Manhattan Associates.

'Where supply chain and the market meet'

Met dit thema begroeten wij u graag op onze stand volgende week om onder het genot van een heerlijk kop koffie speciaal voor u gemaakt door Adinda Calbo, onze barista, van gedachten te wisselen over de toenemende complexiteit in omnichannel. Sleutel tot succes is om op iedere order een gezicht te plaatsen, immers, de consument in veeleisender dan voorheen. Hij wenst zijn product op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste kleur en maat en tegen de juiste prijs. Zo niet, dan ligt de concurrent op de loer. Kortom, uw klant zit in uw supply chain!

Wilt u klanten werven en ervoor zorgen dat ze tevreden zijn én terugkomen, dan is inzicht in uw voorraad en een flexibele supply chain van toenemend belang. Met de oplossingen van Manhattan Associates geven wij u graag die extra steun in de rug. Wij begroeten u graag!

Meer informatie vindt u op www.manh.nl

Graag tot volgende week woensdag 30 en/of donderdag 31 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht!

Martine Toussaint
mtoussaint@manh.com
Marketing Manager Central Europe

 Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy