News

Display news overview

Nieuwe voorraad- en fulfilmentmogelijkheden geven winkelmedewerkers meer tijd om perfecte klantervaring te bieden

31.05.2016

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) heeft nieuwe mogelijkheden voor haar omnichannel Store Inventory & Fulfilment oplossing aangekondigd. Het nieuwste aanbod geeft de winkelmedewerker realtime inzicht in de voorraad en maakt het mogelijk om crosschannel orders te verwerken vanaf een enkel mobiel device.

Processen rondom winkelvoorraden worden veelal geassocieerd met Point-of-Sale-(POS) of merchandisingapplicaties. Een nauwkeurige winkelvoorraad is echter cruciaal voor effectieve omnichannel fulfilment. De vernieuwde Store Inventory & Fulfilment oplossing van Manhattan Associates is onderdeel van een breder platform voor omnichannelprocessen. Het biedt mogelijkheden voor het beheren van winkelvoorraden, ondersteuning bij het ophalen (in-store pick-up) en het verzenden van bestellingen vanuit de winkel, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of er extra integratie noodzakelijk is.De nieuwste features zijn onder andere:

  • Nieuwe pickingmogelijkheden in de winkel: winkelmedewerkers kunnen met een mobiel device bestellingen klaarzetten voor afhalen in de winkel door unieke locatie-ID’s toe te wijzen. Hiermee wordt de wachttijd voor de klant drastisch verminderd. Tevens wordt de tijd die winkelmedewerkers besteden aan het inpakken en verzenden van producten enorm teruggedrongen dankzij de nieuwe pick-to-slot feature. Hiermee kan de winkelmedewerker op een eenvoudige wijze verschillende producten die bij dezelfde bestelling horen verzamelen.
  • Intelligente koppeling van voorraad- en fulfilmentprocessen: het systeem is nu in staat om automatisch een cycle counttaak aan te maken voor alle producten die tijdens het orderfulfilmentproces zijn afgewezen. Daarnaast kan de oplossing nu automatisch onverwerkte bestellingen omleiden en/of annuleren op basis van bepaalde criteria.
  • Uitgebreide mobiliteitsmogelijkheden: winkelmedewerkers kunnen nu, naast de iPod touch, een iPad mini gebruiken, evenals enterprise-grade Android- en Windowsapparaten. Om notificaties van taken met een hoge prioriteit beter te stroomlijnen, zoals pick-uporders, kan het systeem zo worden geconfigureerd dat het pushnotificaties stuurt. Dit voorkomt dat de winkelmedewerker regelmatig door de applicatie moet navigeren om op de hoogte te blijven van alle taken.

“De toenemende verwachtingen van consumenten leggen steeds meer druk op retailers om grotere hoeveelheden bestellingen in minder tijd te fulfillen”, zegt Pieter Van den Broecke, managing director Manhattan Associates Benelux en Duitsland. “De nieuwste versie van onze Store Inventory & Fulfilment oplossing biedt winkelmedewerkers nieuwe tools, waarmee ze nog meer inzicht hebben in de voorraden en hun productiviteit verder kunnen verbeteren. Op deze manier wordt de perfecte klantervaring nog sneller geleverd, ongeacht de aankoopwijze.”Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy