Actualités

Afficher l'aperçu des nouvelles

Manhattan Associates introduceert Manhattan Active™ Solutions

18.05.2017

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) heeft tijdens de jaarlijkse Momentum klantenconferentie Manhattan Active™ Solutions geïntroduceerd. De nieuwe generatie software en diensten geven klanten sneller toegang tot Manhattan’s meest recente innovaties via een geïntegreerde suite van platformgebaseerde producten die het spectrum aan commerciële activiteiten ondersteunen.

Ondernemingen worden momenteel geconfronteerd met ongekende druk vanuit de markt. De zakelijke omgeving verandert in een hoog tempo en het updaten van complexe en sterk gepersonaliseerde bedrijfssoftwareoplossingen kan duur en tijdrovend zijn. Hoewel regelmatig nieuwe softwareversies worden geïntroduceerd die de effectiviteit en efficiëntie van het winkel-, warehouse-, transport- en voorraadbeheer verbeteren, verloopt de adoptie van de nieuwste technologieën meestal traag. Dit is een gevolg van de vereiste en significante kapitaalinvesteringen alsook de eisen voor change management.

De nieuwe Manhattan Active Solutions suites richten zich op deze uitdagingen met producten en diensten die altijd up-to-date zijn en automatisch de laatste uitbreidingen en aanpassingen van de klant bevatten. Tevens worden downtime bij het upgraden en bijkomende kosten verminderd of voorkomen. Manhattan Active Solutions draaien in Manhattan’s cloud of naar wens van de klant in een public of private cloudomgeving. Daarnaast hebben klanten met een voorkeur voor on-premise implementaties de beschikking over de ‘altijd up-to-date’ technologie.

Manhattan Active Solutions bevatten drie verschillende suites die ieder zijn ontworpen om klanten-, voorraad- en executieactiviteiten binnen de onderneming naadloos met elkaar te verbinden:

  • Manhattan Active Omni: de Manhattan Active Omni Solution suite is een unieke omnichannel-as-a-service platform dat is ontwikkeld om aan de wensen van de actieve onderneming te voldoen. Deze nieuwe cloud-native, versionless en volledig uitbreidbare oplossing combineert Enterprise Order Management, Point of Sale, Clienteling en Store Inventory en Fulfilment oplossingen binnen één applicatieplatform. De Manhattan Active Store modules maken verkoop via verschillende devices en locaties mogelijk waarmee de flexibiliteit wordt geboden die de huidige omnichannelshopper - en de winkelmedewerker - verwacht.

  • Manhattan Active Supply Chain: Manhattan Active Supply Chain Solution bestaat uit de Manhattan Active Distribution en Manhattan Active Transportation suites. Nieuw in deze release is Manhattan Active WM, een programma dat klanten in staat stelt om de meest recente warehouse management innovaties van Manhattan te benutten zonder specifieke aanpassingen kwijt te raken. Manhattan Active WM is zowel beschikbaar in de cloud als on-premise.

  • Manhattan Active Inventory: de Manhattan Active Inventory Solution suite stroomlijnt de communicatie tussen interne partijen en maakt voortdurende voorraadoptimalisatie mogelijk. De uitgebreide oplossing draait in de cloud en is als dienst in abonnementsvorm beschikbaar. Het omvat ook een Sales en Operations Planning (S&OP) applicatie waarmee gedetailleerde voorspellingen kunnen worden gecreëerd en vrijwel in realtime kunnen worden aangepast zodat beslissingen over de voorraadinkoop zeer flexibel worden.

»Ik ben erg trots op de introductie van Manhattan Active Solutions. Onze next-generation technologie is ontwikkeld om altijd up-to-date te zijn, overal te kunnen draaien en naadloze integratie te bieden, waardoor ondernemingen in staat zijn om zich sneller aan te passen«, stelt Eddie Capel, president en chief executive officer bij Manhattan Associates. »Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemingen met Manhattan als partner de mogelijkheid hebben om gesprekken over ‘what’s next’ om te zetten in ‘do it now’.«



Further information that could be interesting:
Pour assurer le bon fonctionnement de ce site, nous devons parfois enregistrer de petits fichiers de données sur l'équipement de nos utilisateurs. Données confidentielles