Actualités

Afficher l'aperçu des nouvelles

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 27001:2017

21.06.2021

CIM Logistics levert gecertificeerde kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Met de algemene kwaliteitsmanagementsnorm ISO 9001:2015, de kwaliteitsmanagementnorm voor milieubeheer ISO 14001:2015 en de kwaliteitsmanagementsnorm voor informatiebeveiliging ISO 27001:2017, garandeert CIM Logistics haar prospects, klanten en partners de hoogste normen voor samenwerking. Ook in de toekomst, want de leverancier van logistieke software is voor minimaal weer een jaar gecertificeerd op alle drie de gebieden.


»Wij zijn er heel trots op, dat wij aantoonbaar zulke hoge standaarden in onze samenwerking kunnen bieden, want de hoogste eisen aan onszelf zijn ook stevig verankerd in onze bedrijfsfilosofie«, aldus Martina Schilling, persvoorlichter bij CIM Logistics. Daarom is CIM er veel aan gelegen om regelmatig externe audits uit te laten voeren, zoals de ISO-certificering. Naast de werkwijze zelf, komt dit streven naar kwaliteit ook tot uiting in de producten van CIM Logistics: PROLAG®World, het WMS-pakket van het bedrijf, is SAP-gecertificeerd en wordt jaarlijks gevalideerd door het Fraunhofer Instituut voor Materiaalstroom en Logistiek.


Daarnaast heeft ook duurzaamheid een vaste plaats gekregen in de bedrijfsfilosofie sinds de oprichting van CIM Logistics, nu meer dan 35 jaar geleden. De softwareleverancier staat voor een eerlijke en verantwoorde behandeling van mens en natuur. Een speciaal opgerichte projectgroep werkt voortdurend aan mogelijkheden om de ecologische voetafdruk van CIM te verbeteren. Of het nu gaat om duurzaam reclamemateriaal, elektrische bedrijfsauto's of het duurzame productconcept - CIM doet er alles aan om het bedrijf zo snel mogelijk CO2-neutraal te maken.Further information that could be interesting:
Pour assurer le bon fonctionnement de ce site, nous devons parfois enregistrer de petits fichiers de données sur l'équipement de nos utilisateurs. Données confidentielles