News

Display news overview

RedPrairie DigitaLogistix® krijgt de status “Powered by SAP NetWeaver®”

27.11.2006

Certificatie vergemakkelijkt de integratie van RedPrairie met de nieuwste oplossingen van SAP®

Milwaukee, WI - RedPrairie Corporation, wereldwijd het toonaangevende consumer-driven optimisation bedrijf, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn oplossing DigitaLogistix® de status “Powered by SAP NetWeaver®” heeft gekregen. Dankzij deze certificatie door SAP AG, kunnen de klanten van RedPrairie hun DigitaLogistix-suite veel gemakkelijker integreren met de nieuwste oplossingen van SAP®. RedPrairie heeft twee certificaten ontvangen. Het eerste valideert de naadloze integratie in real-time van de toonaangevende prestatiemetingen van RedPrairie in het SAP NetWeaver Portal. Het tweede valideert de volledigheid, correctheid en grondige documentatie van de bedrijfsscenario’s van RedPrairie voor de SAP NetWeaver Exchange Infrastructure (SAP NetWeaver XI).

Dankzij de SAP NetWeaver Portal-certificatie, krijgen cruciale besluitvormers via het standaard bedrijfsportaal van SAP toegang tot actuele gegevens over de prestaties van de supply chain. De metingen die DigitaLogistix, de superieure execution suite van RedPrairie, verzamelt, kunnen nu worden gecombineerd met geavanceerde ERP-gegevens uit SAP, om een totaalbeeld te geven van de prestaties en de status van de onderneming. Omdat de oplossingen van RedPrairie op een geavanceerde Service Oriented Architecture gebaseerd zijn, kunnen alle producten van RedPrairie snel en volledig met SAP NetWeaver Portal geïntegreerd worden.

John Jazwiec, RedPrairie Company Leader, geeft commentaar: “Met deze integratietechnologie lopen wij eens te meer vooruit op de adoption curve. Om de status van Powered by SAP NetWeaver te krijgen, heeft RedPrairie een geavanceerde reeks SAP-interfaces gebruikt die DigitaLogistix via SAP NetWeaver XI op een betrouwbare manier integreren met de oplossingen van SAP.”

Jazwiec vervolgt: “Wij hebben meer dan 300 klantensites die SAP-oplossingen toepassen en ze met onze oplossingen integreren. Dit bewijst ons streven om hen bijkomende waarde te leveren. Klanten die RedPrairie DigitaLogistix samen met oplossingen van SAP gebruiken, zoals ConAgra, Pepsi, Procter & Gamble en Sony, zullen hun bedrijfstoepassingen sneller, met minder risico en lagere totale kosten kunnen aansluiten dan anders mogelijk was geweest. Dankzij de integratie met SAP NetWeaver zal DigitaLogistix door een collectieve innovatie een grotere klantenwaarde opleveren.”

RedPrairie DigitaLogistix Version 2006.2 heeft de status “Powered by SAP NetWeaver” gekregen. Voor klanten die DigitaLogistix gebruiken, zal de ingebouwde integratie-inhoud in SAP NetWeaver XI de integratie met SAP ERP Central Component 5.0 vergemakkelijken. Het SAP NetWeaver-platform is de motor van de mySAP™ Business Suite-toepassingsfamilie, de SAP xApps™ samengestelde toepassingen en de partneroplossingen. SAP NetWeaver bundelt de integratietechnologie en in een enkel platform en is vooraf geïntegreerd met bedrijfstoepassingen en dus klaar voor veranderingen zonder nood aan integratie op maat.

Over RedPrairie
RedPrairie is wereldwijd de toonaangevende leverancier van consumer driven optimisation software voor de gehele supply chain. De geïntegreerde suite van totaaloplossingen (E2eTM) van RedPrairie is gebaseerd op een Service Oriented Architecture (SOA) die in de voorbije tien jaar werd ontwikkeld. Ze levert in meer dan 25.000 sites in heel de wereld diensten op maat aan de grotere, wereldwijdbekende bedrijven. Met 21 wereldwijde servicevestigingen en met gestandaardiseerde implementatiemethoden die in de voorbije 30 jaar gevalideerd zijn, levert RedPrairie een ongeëvenaarde service en ondersteuning.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy