News

Display news overview

Manhattan Associates introduceert Mobile Distribution Management

14.04.2015

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH), leverancier van supply chain commerce oplossingen, lanceert een nieuwe applicatie voor mobiele apparaten. De Mobile Distribution Management applicatie van Manhattan is ’s werelds eerste applicatie die distributiemanagers vanaf een mobiel apparaat inzichten biedt op het vlak van personeelsplanning, verwachte piekbelasting en taken. Warehouse managers en supervisors kunnen al deze informatie nu in één oogopslag op hun mobiele apparaat bekijken.

Mobile Distribution Management

Innovatieve mobiele applicatie voor distributiemanagers.

Manhattan Associates(NASDAQ: MANH), leverancier van supply chain commerce oplossingen, lanceert een nieuwe applicatie voor mobiele apparaten. De Mobile Distribution Management applicatie van Manhattan is ’s werelds eerste applicatie die distributiemanagers vanaf een mobiel apparaat inzichten biedt op het vlak van personeelsplanning, verwachte piekbelasting en taken. Warehouse managers en supervisors kunnen al deze informatie nu in één oogopslag op hun mobiele apparaat bekijken. Dit stelt hen in staat om medewerkers in realtime aan te sturen en van feedback te voorzien.

De nieuwe mobiele applicatie bevat innovatieve mogelijkheden die managers in staat stellen om direct op de werkvloer van het DC hun werk te doen, waaronder het prioriteren van taken en het toewijzen van taken aan een bepaalde medewerker.

»Distributeurs worden continu uitgedaagd om de kwaliteit van hun dienstverlening en kostenefficiëntie te verbeteren. Daarentegen beschikken ze vaak niet over de actuele operationele data die ze op de werkvloer nodig hebben«, zegt Pieter Van den Broecke, managing director Central Europe bij Manhattan Associates. »Mobiele oplossingen helpen distributiemanagers om achter hun bureau vandaan te komen en de benodigde informatie realtime op hun mobiele apparaat in te zien.«

Uit een recent onderzoek, uitgevoerd door Manhattan Associates, blijkt dat mobiliteit cruciaal is voor het verbeteren van de communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers. Een derde van de respondenten gaf aan dat mobiliteit ervoor kan zorgen dat leidinggevenden twee keer zoveel tijd hebben om medewerkers van feedback te voorzien en te coachen. Het volledige onderzoek is terug te vinden op de website van Manhattan Associates.

Mobile Distribution Management van Manhattan Associates bevat een uitgebreid aanbod van software-oplossingen voor logistiek management. Deze oplossingen automatiseren en optimaliseren elk aspect van het distributieproces en supply chain netwerk - van voorraadbeheer en slotting tot aan personeelsplanning en facturatie.

Blijf op de hoogte van het nieuws over producten, klanten en partners van Manhattan Associates via Twitter en Facebook.



Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy