Actualités

Afficher l'aperçu des nouvelles

SSI Schäfer Noell GmbH neemt deel aan de WMS database

15.11.2010

Het team warehouse logistics begroet SSI Schäfer Noell GmbH met het ant en SAP EWM als nieuwe deelnemer aan de WMS database.

Het aantal deelnemende leveranciers en producten neemt nog steeds toe. Van het platvorm warehouse-logistics.com profiteren WM gebruikers en aanbieders in gelijke mate.

Door deelname aan de database hebben WMS aanbieders en aanbieders van WM functionaliteit de mogelijkheid te profiteren van de kennis en ervaring van het warehouse logistics team en hiermee onder andere hun marketing te ondersteunen.

Actuele informatie over WMS aanbieders alsook de brede WM know-how van het warehouse logistics team dragen er toe bij dat WM gebruikers steeds intensiever gebruik maken van het informatieplatform warehouse-logistics.com.

Het doel is WMS aanbieders en aanbieders van WM functionaliteit en WM gebruikers naadloos bij elkaar te brengen! Een compleet overzicht van deelnemende WMS aanbieders vindt u hier: Deelnemers_en_systemen.

Vraag ons een vrijblijvende_a_anbieding_tot_opname als u als WMS leverancier de mogelijkheden van onze WMS database wilt benutten.

 Further information that could be interesting:
Pour assurer le bon fonctionnement de ce site, nous devons parfois enregistrer de petits fichiers de données sur l'équipement de nos utilisateurs. Données confidentielles