Nieuws

Nieuwsoverzicht

SAVOYE biedt haar ODATiO WMS/TMS oplossing via het Microsoft Azure cloud-platform aan

28.07.2022

Om hetzelfde serviceniveau wereldwijd te kunnen bieden aan al haar klanten, heeft Savoye ervoor gekozen om haar software voor logistieke processen ook te gaan hosten op het Microsoft Azure cloud-platform. Dit applicatieplatform, met een uitstekende beveiliging van opgeslagen gegevens in de cloud, biedt relevante diensten aan, die kunnen worden aangepast op de behoeften van de gebruikers.

Voor Savoye en haar klanten biedt dit twee grote voordelen. De logistieke specialist zal Azure niet alleen gebruiken voor het hosten van ODATiO, de 100% cloud-based softwareoplossing voor de supply chain, maar wil klanten ook belangrijke voordelen bieden als zij activiteiten in meerdere landen ontplooien, zoals op het gebied van beveiliging, een snelle uitrol van nieuwe diensten, flexibiliteit en een gegarandeerd serviceniveau, ongeacht de locatie. De oplossing is beschikbaar in privé- of gedeelde modus en de kosten van deze clouddienst kunnen worden aangepast op de wensen van onze klanten.

Door dit partnerschap met Microsoft kan Savoye de internationale support verstevigen, dankzij een optimale hosting en de vele diensten van de Amerikaanse softwaregigant. Bovendien kan Microsoft op basis van deze samenwerking gebruik maken van de expertise en logistieke kennis van Savoye 's om haar eigen aanbod uit te breiden.

»De magazijnen die we (helpen) beheren opereren vaak internationaal en zijn 24/7 in gebruik. Ze hebben de beste beveiliging voor hun IT-systemen nodig. Het aanbod van Microsoft behoort tot de beste ter wereld en dankzij deze diensten kunnen wij onze klanten de flexibiliteit bieden die ze nodig hebben om hun ontwikkeling voort te zetten. Onze keuze voor Microsoft is zowel strategisch als technologisch en zal het concurrerend vermogen van onze klanten doen toenemen«, legt Bruno Lacoste, Software Partnership Manager bij Savoye, uit.

»Microsoft Azure zal Savoye helpen om oplossingen te leveren waarmee hun klanten zich meer kunnen concentreren op het aansturen van de logistieke processen en minder tijd hoeven te besteden aan het beheren van IT systemen en servers«, concludeert Xavier Perret, Director Azure, Microsoft France. »De ODATiO-oplossing helpt bedrijven bij het aanpakken van hun logistieke uitdagingen en stelt ze in staat om te profiteren van de flexibiliteit en betrouwbaarheid van Azure.«

De ODATiO WMS/TMS oplossing is uiteraard nog steeds ook op andere cloud platforms of als On-Premise oplossing leverbaa



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer