Nieuws

Nieuwsoverzicht

De WMS-gegevensbank begroet de firma »AIVEBS S.p.A.« op www.warehouse-logistics.com

25.05.2012

De Italiaanse firma »AIVEBS S.p.A.« neemt met haar Warehouse Management System »EasyMag« deel aan de WMS-gegevensbank op www.warehouse-logistics.com.

De onderneming voor IT-dienstverlening en -consultancy met filialen in venetië, Milaan, Genua, Bologna, San Benedetto del Tronto, Firenze en Napels beschikt over de kerncompetenties op gebied van consultancy, design, support, systeemintegratie en automatisering van zakelijke processen.

Al twaalf jaar lang biedt de WMS-gegevensbank als grootste vergelijkingsportaal in zijn genre een overzicht van een groot gedeeelte van de op de markt verkrijgbare Warehouse Management Systemen. Gebruikers kunnen online gedetailleerde informatie over verschillende systemen opvragen en deze ook onmiddellijk met elkaar vergelijken. Een reeks innoverende tools laat een doelgerichte en efficiënte keuze van gepaste producten toe. WMS-aanbieders kunnen de bekendheid van hun oplossingen met een listing op www.warehouse-logistics.com verbeteren en zo nieuwe klantengroepen aantrekken. Verhoogde transparantie, optimale zoek- en vergelijkingsopties evenals een unieke doorsnede van de huidige WMS-markt maken van de gegevensbank het neusje van de zalm inzake WMS.

Ook de Business Unit van de AIVE-groep besloot om gebruik te maken van deze functies van de WMS-gegevensbank. Met meer dan 200 vakmensen biedt ze kleine en middelgrote ondernemingen de geschikte oplossingen, ondersteunende technologieën alsook de benodigde knowhow, om aan de hand van de juiste antwoorden de concurrentiekracht te garanderen. Het aanbod van AIVEBS is bedoeld voor ondernemingen uit de chemische en de farmaceutische sector, maar ook voor bedrijven uit sectoren als energie, transport en logistiek en niet te vergeten de mode- en textielsector.

Meer weten? Neem een kijkje op:

www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.aivebs.it

Contactpersoon

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer