Nieuws

Nieuwsoverzicht

»RTS Sistemi Informativi S.r.l.« wordt deelnemer aan de WMS-gegevensbank op www.warehouse-logistics.com

25.05.2012

De Italiaanse firma „RTS Sistemei Informativi S.r. l.‘ neemt met haar Warehouse Management System »EasyStock« deel aan de WMS-gegvensbannk op www.warehouse-logistics.com teil.

De onderneming, opgericht in 1981, is nationaal marktleider voor de ontwikkeling en aanbieding van software-oplossingen met focus op ERP en gespecialiseerde dienstverlening voor het digitaliseren van firma’s uit de sector van verpakking, karton- en papierverwerking en de drukindustrie.

De WMS-gegevensbank op www.warehouse-logistics.com geldt tegenwoordig als de eerste ‚halte‘ voor wie op zoek is naar WMS, waar ook ter wereld. Al twaalf jaar lang biedt de WMS-gegevensbank als grootste vergelijkingsportaal in zijn genre een overzicht van een groot gedeelte van de op de markt verkrijgbare Warehouse Management Systemen. Gebruikers kunnen online gedetailleerde informatie over verschillende systemen opvragen en onmiddellijk vergelijken. Een reeks innoverende tools laat een doelgerichte en efficiënte keuze van adequate producten toe. WMS-aanbieders kunnen de bekendheid van hun oplossingen met een listing op www.warehouse-logistics.com verbeteren en zo nieuwe klantengroepen aantrekken. Verhoogde transparantie, optimale zoek- en vergelijkingsopties evenals een unieke doorsnede van de huidige WMS-markt maken van de gegevensbank het neusje van de zalm inzake WMS.

Ook »RTS Sistemi Informativi S.r.l.« besloot zich op de listing van de WMS-gegevensbank te zetten. De onderneming stelt ongeveer 42 mensen te werk en biedt een heel gamma aan diensten aan, zoals bijvoorbeeld consultancy, support en opleiding in een eigen competentiecentrum. De managementoplossing RTSv8 wordt momenteel bij meer dan 150 belangrijke ondernemingen in de verpakkingsindustrie en papierverwerkende bedrijven gebruikt.

Meer weten? Neem een kijkje op:

www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.rtsystem.com

Contactpersoon

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer