Nieuws

Nieuwsoverzicht

»warehouse logistics« werkt samen met LT-manager

25.05.2012

Het Premium-vaktijdschrift voor logistiek en transport »LT-manager« is per 1 juni de officiële partner van het Team warehouse logistics.

Beide partners besloten hun samenwerking te versterken alsook een link naar elkaar te zetten op de respectieve websites, waardoor de graad van bekendheid van beiden beduidend versterkt werd.

De wereldwijd grootste gegevensbank voor Warehouse Management Systemen op warehouse-logistics.com doet zowel dienst als informatieplatform voor WMS-gebruikers als als marketingportaal voor WMS_aanbieders. Ze garandeert toegang tot nieuwigheden in verband met WMS en stelt alle informatie die noodzakelijk is voor de duurzame en toekomstgeorienteerde planning van een opslagruimte ter beschikking van de klanten. Met de WMS onlinekeuze kunnen de gebruikers aan de hand van meer dan 3000 zoekcriteria en voortdurend bijgewerkte gegevens een doelgerichte en pasklare oplossing kiezen, in hun zoektocht naar een WMS.

Dankzij de samenwerking met het Premium-magazine voor topmanagers en leidinggevenden uit de sector van logistiek en transport »LT-manager«, wordt de publieke aanwezigheid van de WMS-gegevensbank nog verder in de verf gezet.

De partners kijken vol verwachting naar de toekomst: »Wij zijn erg blij met deze samenwerking en kijken er vol verwachting naar uit«, zo zegt Maren Meinhardt, chef marketing van het team warehouse logistics. »De versterkte samenwerking zal tot doorslaggevende synergetische resultaten leiden. Bovendien krijgen beslissingnemers en leidinggevenden uit de logistiek- en de transportsector toegang tot de expertise van een van de leidende onderzoeksinstellingen van Europa,« zo voegt Martin Schrüfer, hoofdredacteur van »LT-manager« daar nog aan toe.

Het vaktijdschrift met een oplage van 11.000 exemplaren richt zicht tot de topmanagers uit de industrie, handel en de dienstensector met een grote behoefte aan logistiek evenals tot managers uit de logistiek- en transportbranche en verschijnt zes keer per jaar.

Meer weten? Neem een kijkje op:

www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.lt-manager.de

Contactpersoon

Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer