Nieuws

Nieuwsoverzicht

Fraunhofer IML nodigt u uit voor de deelnemersbijeenkomst 2012

05.06.2012

"Wereldwijd thuis" – onder dit motto organiseert het team "Warehouse Logistics" dit jaar de deelnemersbijeenkomst voor leden van de WMS databank en nodigt op uit 11 oktober 2012 uit in het Fraunhofer Institut für Materialfluss und Logistik IML.

Door middel van vakkundige lezingen worden bedrijven met een warehouse management systeem (WMS), vertegenwoordigd op www.warehouse-logistics.com, op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op WMS-gebied.

De deelnemersbijeenkomst 2012 zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober van 9.00 tot 17.00 uur in de conferentiezaal van het Fraunhofer IML in Dortmund. Naast de interessante technische en gebruikerspresentaties, zal het team 'warehouse logistics "de huidige ontwikkelingen van de WMS databank presenteren en vragen van de deelnemers over het WMS beantwoorden.


Tijdens de lunch, koffie en gebak krijgen de gasten de gelegenheid om andere deelnemers en het team "warehouse logistics" te ontmoeten, contacten te leggen, expertise uit te wisselen en om te praten over nieuwe ontwikkelingen in de branche. Door het evenement wordt het netwerkkarakter van de WMS-community ook versterkt.

De vergadering heeft zich in het verleden herhaaldelijk bewezen als een succes voor alle betrokkenen. "Heel spannende dag rondom thema's inzake warehoudse-logistics platforms. Goede ideeën en perspectieven voor de gehele industrie" aldus Michael Baranowski, Managing Director van TEAM GmbH in Paderborn, na het evenement over de deelnemersbijeenkomst van vorig jaar.

Het evenement is gratis voor deelnemers van de WMS databank. De lezingen en presentaties worden gehouden in het Duits.

Voor verdere informatie

www.iml.fraunhofer.de
www.warehouse-logistics.com
www.facebook.com/warehouselogistics

Contactpersoon

Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer