Nieuws

Nieuwsoverzicht

»Infor Global Solutions Netherlands« neemt deel aan de WMS-databank

22.06.2012

Het Nederlandse filiaal van het Amerikaanse bedrijf Infor Global Solutions neemt met WMS »Infor 10 SCE« deel aan de WMS-gegevenbank op warehouse-logistics.com.

Als een van de belangrijkste aanbieders van zakelijke software en diensten, beschikt Infor over een uitgebreid gamma van de meest uiteenlopende bedrijfssoftware en geeft het klanten uit de meest uiteenlopende sectoren advies.

Dankzij zijn deelname aan warehouse logistics kan het bedrijf nu zijn voordeel doen met de functies van de grootste gegevensbank voor Warehouse Managementsystemen ter wereld. In haar rol van informatie- en marketingportaal geeft de gegevensbank aanbieders van Warehouse Managementsystemen de mogelijkheid hun WMS door een zelfstandig opererend warehouse logistics team te laten valideren, waarna ze reclame kunnen maken met de valideringsstempel die de kwaliteit van hun systeem in de verf zet. WMS-gebruikers en geïnteresseerden kunnen dan aan de hand van de tool van WMS Online Keuze, snel en makkelijk een systeem vinden, dat voldoet aan de heel specifieke vereisten van hun opslagplaats. Meer dan 3000 zoekcriteria laten een gerichte keuze toe, op basis van de in de gegevensbank achtergelaten systeemprofielen. Dankzij de regelmatige evenementen, publicaties en beurzen wordt ook het Community-kenmerk van de gegevensbank versterkt.

Als aanbieder van bedrijfssoftware en –diensten adviseert Infor meer dan 70.000 klanten uit de meest verscheiden sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, farmacie, automobielindustrie en machinebouw in 164 landen. De uitgebreide portefeuille strekt zich uit van ERP-software, Customer Relationship Management, Enterprise Asset Management, Enterprise Resource Planning en Financial Management over Performance Management, Product Lifecycle Management, Supplier Relationship Management, Supply Chain Management tot Transportlogistiek en Warehouse Management. Met meer dan 8.000 medewerkers in 120 filialen in 36 landen is het bedrijf op internationaal vlak sterk vertegenwoordigd.

Meer informatie vindt u op:

www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.nl.infor.com

Gesprekspartners:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer