Nieuws

Nieuwsoverzicht

»Generix Group« neemt deel aan de WMS-gegevensbank

27.07.2012

De Franse onderneming »Generix Group« neemt met het Warehouse Managementsysteem »GCS WMS« deel aan de WMS – gegevensbank op www.warehouse-logistics.com.

De software-editor en aanbieder van software-as-a-service ondersteunt met zijn ongeveer 470 medewerkers handelaars, logistieke dienstverleners en fabrikanten bij het optimaliseren van hun gegevensstromen.

Als‚ s werelds grootste gegevensbank voor Warehouse Managementsystemen vervult de WMS-gegevensbank een hele waaier van functies op warehouse-logistics.com: zo biedt ze aanbieders van WMS de unieke mogelijkheid hun systeem door het neutrale »warehouse logisticsteam« te laten valideren en de bekendheid ervan te verbeteren dankzij de ranking in de gegevensbank. Voor WMS-gebruikers doet ze dienst als informatieportaal, dat alle belangrijke en relevante informatie aanlevert om een WMS op maat te kunnen kiezen. Aan de hand van die WMS onlinekeuze, die meer dan 35000 verschillende zoekcriteria bevat, kan de zoekbewerking transparant en doelgericht worden vormgegeven. Bovendien kunnen aanbieders, gebruikers en geïnteresseerden ook actief netwerken, contacten onderhouden en professionele meningen uitwisselen via de comunity-portaalfunctie van de gegevensbank.

Ook de »Generix Group« kan vanaf nu van deze voordelen profiteren. Als aanbieder van een uitgebreid gamma software-oplossingen – gekoppeld aan expertise – geeft het bedrijf zijn klanten de kans hun gegevens efficiënt te beheren. Met zijn zes filialen is Generix internationaal actief en heeft het klanten in zo’n 30 landen.

Meer informatie vindt u op volgende sites:
www.warehouse-logistics.com
www.warehouse-logistics.fr
www.iml.fraunhofer.de
www.generixgroup.com

Gesprekspartner:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer