Nieuws

Nieuwsoverzicht

Resultaten van de actuele validatieronde online

01.08.2012

Na een uitgebreide aanpassing van de vragenlijst die ter validatie van de aan de WMS databank deelnemende systemen wordt gebruikt, zijn de resultaten van de laatste validatieronde beschikbaar voor de WMS-gebruikers.

Vanaf vandaag zijn de aangevulde en bijgewerkte aspecten van de zoekfuncties van de WMS Online selectie geïntegreerd, waardoor WMS-zoekers worden ondersteund op basis van de nieuwste bevindingen bij het WMS-selectieproces.

Al meer dan elf jaar is de WMS-databank beschikbaar op warehouse-logistics.com voor de hoogwaardige informatie-uitwisseling tussen WMS-leveranciers -en gebruikers en biedt een op maat gesneden selectie bij de zoektocht naar een geschikt warehouse management systeem. Voor WMS-aanbieders dient het als een marketingplatform om bestaande en potentiële klanten de omvang en functionaliteit van hun systeem duidelijk te maken. WMS-gebruikers kunnen uitgebreide informatie over de systemen verkrijgen op het platform en met behulp van de WMS online selectie en meer dan 3.000 zoekcriteria, het perfecte WMS vinden dat past bij hun bedrijf.

De validatie van de systemen in de databank is gebaseerd op de antwoorden van een uitgebreide vragenlijst, bestaande uit ongeveer 3.000 criteria. Eerder dit jaar werden meer dan 650 aspecten van deze vragenlijst bijgewerkt en aangevuld. Daardoor ontstond een uitgebreid overzicht van de zogenaamde k.o criteria, die voor de WMS-gebruikers een snelle pre-selectie van een passend systeem door de gratis Express-toegang op warehouse-logistics.com mogelijk maken.
Door de meer gedetailleerde specificatie van de leverancier -en producttypes krijgt de gebruiker nu de mogelijkheid om verschillende oplossingen te vergelijken van een bepaald aanbiedertype of voorafgaand aan de analyse uit te sluiten. Daarnaast zijn de resultaten van het volledig herwerkte hoofdstuk over het onderwerp "picking", batch -en serienummer management alsook vervaldatum beschikbaar.

Verder informatie onder:
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de

Contactpersoon:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
Email: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer