Nieuws

Nieuwsoverzicht

WMS marktrapport verhoogt transparantie op de Franse WMS-markt

10.09.2012

Met de publicatie van een Frans marktrapport, de herwerking van de website en de regelmatige verzending van een newsletter verstevigt het team warehouse logistics op meerdere manieren de community- en informatiefunctie van de Franse databank voor WMS.

Het speciaal voor het Franse WMS-markt opgestelde marktrapport werd eind augustus opgemaakt en behandelt op in het totaal ongeveer 90 pagina's in een eerste algemeen deel zowel structuur, opbouw en functies van een Warehouse management systeem alsook de toekomstige perspectieven die zich aanbieden voor zo'n system. In het tweede deel staat in het bijzonder de situatie van het WMS op de Franse WMS-markt in het middelpunt: door de voorstelling en analyse van de concurrentiesituatie aldaar alsook de algemene trends en uitdagingen worden de specifieke eisen van de Franse WMS-markt gethematiseerd. Daarbij wordt onder andere ook ingegaan op de verschillen ten opzichte van de Duitse WMS-markt. Een eigen hoofdstuk werd bovendien gewijd aan het thema WMS-project, dat het algemene proces, de afzonderlijke projectstappen en de duur van zo'n project beschrijft. Vervolledigd wordt het marktrapport door ondernemingsprofielen van Franse WMS-aanbieders, maar ook Duitse en Italiaanse WMS-aanbieders die in Frankrijk actief zijn. Klanten en geïnteresseerden kunnen het Frans marktrapport op aanvraag sinds begin september direct op warehouse-logistics.fr digitaal verkrijgen.

Zeer informatief wordt het bovendien wanneer het team binnenkort regelmatig een Franse newsletter verzendt. Alle twee weken worden klanten en geïnteresseerden over actuele nieuwigheden zoals uit het team warehouse logistics alsook van klanten en aanbieders op de hoogte gehouden.
Door de bewerkte en aangepaste navigatiestructuur alsook een gebruiksvriendelijker gebruikersinterface van de onlinetoegang op warehouse-logistics.fr wordt voor de gebruiker ook het snellere, eenvoudigere en praktijkgerichte gebruik van het portaal mogelijk gemaakt.

Meer informatie op:
www.warehouse-logistics.fr
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de

Contactpersoon:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de




 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer