Nieuws

Nieuwsoverzicht

Nieuw aanbod voor deelnemers van de WMS databank: »WMS Referentieprojecten«

07.11.2012

Door 's werelds meest uitgebreide databank voor WMS op warehouse-logistics.com kunnen deelnemende aanbieders vanaf nu voltooide projecten als referenties aangeven en dit door het onafhankelijk team warehouse logistics laten valideren.

De door de "adviesraad warehouse logistics" aanbevolen service is een aanvulling op de WMS-databank en geven de gebruikers de mogelijkheid om potentiële systemen op basis van bestaande projecten beter te kunnen beoordelen.

Zodra een nieuw logistiek systeem in werking treedt of de modernisering van een magazijn is voltooid, kunnen deelnemers van de WMS databank het project als referentie het voor publicatie op warehouse-logistics.com indienen. Samen met de klanten vult u een online vragenformulier in met alle relevante projectgegevens, zoals de technische en organisatorische IT-omgeving, processen, gegevens over de hoeveelheden en structureren, opslag -en materiaalverwerkingssystemen, evenals informatie over het projectverloop.
De ingevoerde gegevens worden vervolgens door het onafhankelijk team warehouse logistics in overleg met de gebruiker gecontroleerd en na validatie op warehouse-logistics.com vanaf 1 april 2013. Via dit proces wordt voor de eerste keer een vergelijkbaarheid en betrouwbaarheid van projectbeschrijvingen gegarandeerd.

De filtercriteria maken het voor de gebruiker eenvoudiger om later doelgericht te zoeken naar projecten met de gewenste projectspecificaties (zoals bv. de branche) en zorgen voor extra steun inzake besluitvorming. Service aanbieders kunnen op en positieve manier profiteren van het aanbod om eigen succesprojecten te profileren en zich te onderscheiden van de concurrentie.

"Met zijn professionele input in de service "WMS referentieprojecten“, heeft de adviesraad van warehouse logistics ertoe bijgedragen de WMS databank opnieuw te verbeteren. Met nieuwe ideeën en concepten van de adviesraad wordt direct aan de behoeften van de industrie voldaan en fungeert dus als spreekbuis voor de WMS-community“
Gebruikers en leveranciers profiteren dankzij nieuwe presentatie en vergelijkingsmogelijkheden", benadrukt Detlef Spee, hoofd van de afdeling intralogistics en IT-planning, de functie van de Adviesraad en de invoering van het aanbod.

warehouse-logistics.com biedt klanten toegang tot alle belangrijke informatie voor een duurzame en toekomstgerichte planning en is momenteel met nagenoeg100 ingvoerde WMS het grootste vergelijkings/overzichtsportaal ter wereld. Met een waaier aan tools voor de gebruiker kan het geschikte WMS worden gevonden.
De jaarlijkse, onafhankelijke validatie van de systemen door het team warehouse logistics verifieert de gespecificeerde functionaliteit op basis van een uitgebreide vragenlijst over 3.000 individuele aspecten en zorgt voor de grootst mogelijke transparantie binnen de databank. De website is nu beschikbaar in vijf talen en biedt de WMS-aanbieders nieuwe mogelijkheden om een internationaal klantenbestand op te bouwen.

Verdere informatie op:

http://www.warehouse-logistics.com
http://www.iml.fraunhofer.de

Contactpersoon:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-Mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer