Nieuws

Nieuwsoverzicht

»Manhattan Associates Europe B.V.« continueert deelname op warehouse-logistics.com

21.12.2012

Het bedrijf »Manhattan Associates Europe B.V.« neemt met zijn Warehouse Management System »WMOS 2009.1« opnieuw deel aan de WMS databank op warehouse-logistics.com.

Manhattan Associates levert al ruim 20 jaar wereldwijde supply chain oplossingen aan meer dan 1200 organisaties die supply chain software en technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. De supply chain innovaties van Manhattan omvatten: Manhattan SCOPE™, een portfolio van softwareoplossingen en technologie die organisaties helpt hun supply chain van planning tot uitvoering te optimaliseren en Manhattan SCALE™, een portfolio van distributie- en transportmanagementoplossingen die op  Microsoft.NET-technologie zijn gebouwd. Meer informatie vindt u op www.manh.eu.

Ook »Manhattan Associates Europe B.V.« weet de voordelen van deelname aan de WMS databank te waarderen. Het bedrijf uit Atlanta bedient meer dan 1200 klanten wereldwijd met omvangrijke software toepassingen voor vele industrieën, waaronder de farmaceutische en voedingsmiddelbranche en de hightech, elektronica en handelsbranche. De producten van Manhattan Associates kunnen in alle gestandaardiseerde en individuele plannings-, merchandise management-, transport- en ordersystemen worden geïntegreerd. Voor de garantie van het ruime gebruik van de applicaties onderhoudt Manhattan Associates samenwerkingen met leidinggevende hardware, technologische en adviserende bedrijven.

Meer informatie

www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.manh.eu

Contactpersoon

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer