Citaten van klanten

Onze onderneming heeft veel profijt gehad van de know how van het team warehouse logistics. Door goede adviezen en ondersteuning werd veel tijd bespaard. Met het resultaat zijn we bovendien zeer tevreden.
Holger Jolitz,
L-SHOP-TEAM Gesellschaft für Werbemittelherstellung und Vertrieb mbH
Het team warehouse logistics maakt competente, onafhankelijke analyses van de WMS markt. Geïnteresseerden krijgen een gefundeerd inzicht in de markt en komen hierdoor snel en op eenvoudige wijze in contact et de juiste aanbieders. TEAM legde een groot aantal interessante kontakten vanuit het door het team warehouse logistics opgezette platvorm.
Michael Baranowski
Michael Baranowski,
CEO,
TEAM GmbH
We nemen al jaren aan het WMS onderzoek van Fraunhofer en IPL deel. We hebben veel profijt van de feed back tijdens de validaties. Ook zijn de door hen gesignaleerde markttrends voor ons erg belangrijk.
Gerald Lassau
Gerald Lassau,
CEO,
KNAPP Information Management GmbH
De samenwerking met het Fraunhofer Instituut is voor ons zeer constructief. De WMS database is voor ons een prima platvorm om klanten over ons product en over gerealiseerde projecten te informeren.
Jürgen Erkmann
Dr. Jürgen Erkmann,
Managing Director,
iFD AG
Het is voor ons erg belangrijk in de database opgenomen te zijn omdat we merken dat beslissingen van klanten met behulp van deze database genomen worden.
Sonja Lucca,
Stöcklin Logistik AG
Het verheugd ons dat we zijn opgenomen in de internationale database. Het is voor ons belangrijk omdat we ons realiseren dat dit een toegang tot de Europese markt is. Het traject met de vragenlijst gaf ons bovendien meer inzicht in de (on)mogelijkheden van ons pakket rekening houdend met de behoeften uit de markt. Het team warehouse logistics voerde een goede analyse uit. Ga zo door !
Leonid Khramov
Leonid Khramov,
Deputy CIO,
Solvo Ltd.
De samenwerking met het Team warehouse logistics is open en geschiedt in een goede harmonie. Men is zeer geïnteresseerd en er is een goede uitwisseling van informatie. De WMS database en de portal bieden een uitstekend vakinhoudelijk platvorm.
Ralf  Schränkler
Ralf Schränkler,
SAP Deutschland AG & Co.KG
Men moet er gewoon bij zijn. Ook maakt het iedere keer weer transparant waar men met het eigen product ten opzichte van anderen staat.
Marcel  Grüninger
Marcel Grüninger,
Stöcklin Logistik AG
Middels de online voorselectie kunnen zowel door de gebruiker alsook door de aanbieder kosten worden bespaard. Er ontstaat een win-win situatie door warehouse logistics als bemiddelaar tussen partijen. De portal biedt bovendien goede mogelijkheden artikelen, white papers etc. in een geschikte omgeving naar voren te brengen en daarmee aandacht te krijgen en de marktbekendheid te vergroten. Het marktrapport en de informatie over inzichten van gebruikers kunnen bij besluitvorming met betrekking tot ontwikkelingen helpen.
Tobias  Appelmann
Tobias Appelmann,
AEB SE
De samenwerking met het team warehouse logistics is steeds snel en competent. Deelname aan de survey is voor ons een “must” om op een serieuze wijze bezig te kunnen zijn met verbetering en verderontwikkeling van ons product, rekening houdend met de kwaliteiten van anderen.
Peter  Kliegl
Peter Kliegl,
aqcon GmbH
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer