»Logistiek-IT-Selectie online«

Registratie voor de gratis Express Toegang

Gelieve het formulier volledig in te vullen met uw gegevens. De gratis toegang tot onze »Logistiek-IT-Selectie Online« geeft u een eerste overzicht van geschikte logistieke IT-systemen voor uw specifieke project. U kunt per systeemgroep een vrije keuze maken. Let op: Vanwege onze jaarlijks bijgewerkte gegevensbasis, zijn selecties die vóór 1 augustus zijn gemaakt alleen voor u beschikbaar met de gratis express toegang tot het einde van het jaar.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de dienst »WMS Referentieprojecten« om aanbieders en hun systemen beter te leren kennen op basis van projectreferenties die reeds zijn uitgevoerd en gevalideerd door »Team warehouse logistics« en om deze te vergelijken met uw projectspecificaties. Bovendien kunt u alle beschikbare white papers downloaden op warehouse-logistics.com.

Voor een volledig gebruik van de »Logistiek-IT-Selectie Online« raden wij Premium-toegang aan, waaraan kosten zijn verbonden. Dit biedt toegang tot alle functionaliteiten van de »Logistiek-IT-Selectie Online« voor een concrete en volledige logistieke IT-selectie met alle details. Met de premium toegang heeft u de mogelijkheid om tot 20 selecties te maken, gedetailleerde resultaatgrafieken te ontvangen en kunt u uw evaluatie als PDF downloaden. Een beschrijving van het volledige gamma functies is »hier« beschikbaar.

»Logistiek-IT-selectie online« - Registratie voor de gratis Express Toegang

Contactadres
Het bedrijf houdt zich bezig met
In welk logistiek IT-systeem bent u geïnteresseerd? *
Doelstelling *
Op welke wijze bent u op ons geattendeerd ? *
Gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming
CaptchaImage
De met * aangegeven velden zijn verplicht !
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer