Actualités

Afficher l'aperçu des nouvelles

Optimaal voorbereid op de toekomst

24.11.2020

​Het warehouse management systeem (WMS) PROLAG®World gaat binnenkort het automatische en handmatige magazijn van de firma Gebrüder LIMMERT AG aansturen, evenals het transportmanagement systeem.

LIMMERT is een van de belangrijkste elektronische groothandels in Oostenrijk, en daarmee een van de grote spelers in een voortdurend veranderende markt. Niet verwondelijk dan ook dat er hoge eisen worden gesteld aan een nieuw WMS op het gebied van onafhankelijkheid, flexibiliteit, dynamiek en toekomstbestendigheid.

»We maken deel uit van een technologische markt waarin flexibiliteit en dynamiek heel belangrijk zijn«, aldus Alexander Stabauer, projectleider van Gebrüder Limmert AG. Met PROLAG®World is men uitstekend voorbereid op deze uitdagingen. Op een totale oppervlakte van ongeveer 14.200 m² gaat het modulair opgebouwde WMS van CIM GmbH meer dan 25.000 artikelen beheren. Daarbij managet het systeem het handmatige magazijn, een transporttechniek, het transport- en routebeheer en in de toekomst ook nog een magazijn met AutoStore®.

Functies zoals het geïntegreerde dashboard en de business intelligence tool zorgen voor transparantie in het magazijn en maken het mogelijk snel en flexibel te reageren op veranderende kengetallen. Het orderpicksysteem PROLAG®Go regelt de automatische en handmatige magazijnprocessen en zorgt voor optimale loop- en rijroutes. Zo kunnen orders sneller en efficiënter worden verwerkt.

Met de zelfontwikkelde en in het WMS geïntegreerde PROLAG®World converter wordt het magazijnbeheersysteem veilig in het bestaande IT-landschap geïntegreerd. Zo zijn er interfaces voorzien naar het ERP-systeem SHCware®, het document management systeem DocuWare, de transporttechniek en het geautomatiseerde kleine onderdelenmagazijn AutoStore®.

Met haar transportmanagement-app zorgt CIM GmbH niet alleen voor een dynamisch geoptimaliseerd voorraadbeheer, maar ook voor een efficiënte routeplanning en -administratie. De app definieert bovendien de juiste laadvolgorde voor de geplande route. Leveranciers en ontvangers hebben er ook baat bij, doordat zij gebruik kunnen maken van functies zoals een papierloze leveringsbevestiging en fotodocumentatie.



Further information that could be interesting:
Pour assurer le bon fonctionnement de ce site, nous devons parfois enregistrer de petits fichiers de données sur l'équipement de nos utilisateurs. Données confidentielles