Centric Netherlands BV

Centric Netherlands BV

http://www.centric.eu/supplychain
In de volgende talen is meer inhoud beschikbaar:
Deutsch Englisch

Bedrijfsinformatie

Company description

De markt verandert continu en ontwikkelingen als omnichannel in de supply chain vragen meerdere manieren van ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Hierdoor wordt de juiste informatie op de juiste tijd én plek onmisbaar. Om op de veranderende markt te reageren, wil je informatie van zowel klanten als leveranciers snel en juist interpreteren. Andersom wil je een volwaardige speler zijn in de logistieke keten en klanten en leveranciers snel voorzien van actuele en accurate informatie.

Centric biedt een breed scala aan geïntegreerde IT-oplossingen, waarmee we de gehele supply chain bedienen, van producent tot consument. Onze oplossingen helpen de transparantie over de as van de keten heen te vergroten. Wij leveren voor de keten al jarenlang hoogwaardige standaardoplossingen, waarmee jij effectief en efficiënt logistieke processen kunt aansturen. Wij ondersteunen retailers, groothandels, logistiek dienstverleners en transporteurs met hoogwaardige oplossingen en diensten. Bijvoorbeeld warehouse- en transportmanagementsoftware, maar ook complete point-of-sale-oplossingen en een integratieplatform voor ketensamenwerking.

Geschiedenis

Centric is een organisatie van 4300 professionals en een EBIT van 24 miljoen euro, bij een omzet van 490 miljoen euro. We zijn actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland. Alleen al in Nederland bedient Centric ruim 3500 klanten, met meer dan 200 softwareoplossingen. Miljoenen gebruikers doen iedere dag hun werk met oplossingen van Centric.

In 1992 legt Centric-oprichter en -eigenaar Gerard Sanderink de kiem voor wat in de decennia daarna zou uitgroeien tot een van de meest succesvolle zakelijke dienstverleners van Nederland. Gerard is een Twents-eigenwijze ondernemer die met zijn bedrijven graag een wezenlijke bijdrage levert aan de samenleving. Centric is niet beursgenoteerd en we investeren voor eigen rekening en risico in de producten en diensten waar wij in geloven.

Productinformatie

WMSLocus WMS 3.20

Screenshots van het produkt

Talen

Deutsch Nederlands English Français Italiano

Nieuws

Allemaal aangeven[minder]

Artikelen

Meer informatie

Bedrijf Flyer

Vestigingsplaatsen en contactpersonen

Centric Logistic Solutions

Monitorweg 29

1322 BK Almere

Nederland

Benelux

http://www.centric.eu/lsupplychain

Stephan Laan

Sales Manager

stephan.laan@centric.eu

Telefoon: +31 615 914454

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer