Deelname aan de WMS-database

Deelname aan de WMS-database

De WMS-database bevat kenmerken van bijna honderd Warehouse Management Systemen. Gebruikers kunnen de systemen vergelijken op basis van deze kenmerken en het best passende systeem selecteren. Het resultaat is de perfecte match tussen leverancier en gebruiker.

[Meer ...]

Het voordeel voor WMS-leveranciers

In deze markt met toenemende concurrentie wordt het voor WMS-leveranciers steeds lastiger om zich te onderscheiden.

 • Hoe komt u in contact met potentiële klanten?
 • Hoe gaan klanten op zoek naar geschikte WMS-leveranciers?
 • Hoe kunt u uw systeem het beste presenteren?

warehouse-logistics.com biedt met ’s werelds meest uitgebreide WMS-database en marketingplatform antwoord op deze vragen. We zetten de voordelen voor WMS-leveranciers die deelnemen aan de WMS-database op een rijtje:

Talrijke leads

 • WMS-leveranciers die in de database worden opgenomen, maken automatisch deel uit van elk selectietraject. Het zijn zowel consultants als gebruikers uit alle sectoren die gebruik maken van de WMS Online Selectietool.
 • Deelnemende WMS-leveranciers krijgen de beschikking over de contactgegevens van bedrijven die gebruik maken van de gratis Express-toegang.

Uitgebreid marketingplatform

 • Deelnemende WMS-leveranciers krijgen volledige ondersteuning op marketinggebied. Zij kunnen hun producten uitgebreid presenteren op warehouse-logistics.com, 's werelds meest toonaangevende WMS-portal. Leveranciers kunnen uitgebreide bedrijfs- en productprofielen aanmaken, bedrijfslogo’s en screenshots toevoegen, brochures, persberichten en praktijkverhalen beschikbaar stellen en nieuws en evenementen vermelden.
 • De WMS-nieuwsbrief bevat automatisch al het nieuws en wordt verstuurd naar een groot aantal abonnees.
 • Deelnemers van de WMS-databank krijgen de validatiezegel en een deelnemerscertificaat dat ze kunnen gebruiken voor marketingdoeleinden.

Netwerk

 • Deelnemende WMS-leveranciers treden toe tot de omvangrijke WMS-community. Jaarlijks komen alle deelnemers bijeen om bij te praten over de ontwikkelingen op de WMS-markt en onderling informatie uit te wisselen.
 • Een gezamenlijk optreden richting de pers vergroot de zichtbaarheid van de WMS-portal en dus ook van de deelnemende leveranciers.
 • De validatiesessies en vergelijking met andere systemen geeft richting aan de eigen strategie en productontwikkeling.

Voorwaarden voor deelname

Deelnemen aan de WMS-database is op elk moment mogelijk. Het lidmaatschap geldt voor een jaar en omvat alle genoemde voordelen, inclusief de jaarlijkse validatie door het team warehouse logistics.

Geïnteresseerd in een deelname? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend offerte aan.

Voor vragen over de WMS-database, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer