Nieuws

Nieuwsoverzicht

Amazing Oriental klaar voor uitbreiding met Locus WMS

21.06.2021

Amazing Oriental is live met het warehousemanagementsysteem Locus WMS van Centric. De implementatie van de oplossing maakt deel uit van de vernieuwing van het gehele IT-landschap van de retailer, waaronder een nieuw ERP-systeem.

De grootste Aziatische supermarkt van Nederland maakt een enorme groei door. Met Locus WMS is de foodretailer hier goed op voorbereid. Zo biedt het systeem de mogelijkheid om snel nieuwe DC-locaties toe te voegen. Dit sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om Locus WMS in 2023 te implementeren in het nieuwe DC.

Optimale uitlevering

Amazing Oriental koos voor Locus WMS, inclusief MIS (Management Information System) en LTT (Locus Tracking & Tracing). Hierdoor kan het bedrijf een hoge betrouwbaarheid en performance garanderen, de voorraadmutatie bijhouden en het uitleveren van bestellingen door hun winkels optimaliseren.

Amazing Oriental werkt samen met Centric vanwege de ervaring van Centric met grote foodretailers en de mogelijkheden voor lokale ondersteuning.
Eddy Sjauw, hoofd Projecten & Innovaties bij Amazing Oriental: »Wij hebben in Centric een applicatie- en implementatiepartner gevonden die bewezen heeft kennis, kunde en ervaring te hebben in onze branche.«


Over Amazing Oriental

Amazing Oriental is uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Het bedrijf heeft 24 fysieke winkels, verspreid door het land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Amazing Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten.



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer