Nieuws

Nieuwsoverzicht

Logistics & Automation Bern 2024: CIM presenteert haar intralogistieke softwaresuite PROLAG World

12.01.2024

Wij zijn op 24 en 25 januari 2024 met onze stand vertegenwoordigd op de Logistics & Automation in Bern.

Hier kunt u kennismaken met het brede functieaanbod van onze volledig configureerbare Warehouse Management Software PROLAG World. Het systeem is geoptimaliseerd voor gebruik in verschillende sectoren. Het biedt talrijke gestandaardiseerde processtromen voor elke bedrijfstak, die door onze logistieke experts zijn getest en in de praktijk zijn beproefd op efficiëntie en optimaal gebruik. Voor meer informatie kunt u terecht op de CIM-stand in hal 3, standnummer D07.

PROLAG World - al bijna 40 jaar de toonaangevende intralogistieke oplossing

PROLAG World voldoet aan alle eisen van de moderne intralogistiek. Magazijnbeheer, automatisering, beheer van gevaarlijke goederen, productie, verzending en transport zijn de gebieden waarvoor CIM optimale, duurzame en economische oplossingen biedt. Met zijn talrijke functies en oplossingen werkt het systeem volledig browsergebaseerd, vanuit de cloud of on-premises en ook mobiel. De hoge mate van standaardisatie staat garant voor korte projectfasen en een ingebruikname zonder noemenswaardige risico’s.

Als speciaal aandachtspunt presenteren we onze gebruikersinterface die voortdurend wordt verbeterd en geactualiseerd. De interface combineert een aantrekkelijke vormgeving met doordachte functies die optimaal aansluiten op de behoeften van de gebruiker. Het responsieve UX-ontwerp biedt ook digitale assistenten en intuïtieve bediening in het hele systeem.

Kunstmatige intelligentie in WMS - een blik in de toekomst van de intralogistieke besturingssystemen

Onder het motto »The Future of Intralogistics Technology« presenteert Logistics & Automation Bern 2024 de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends in de intralogistiek en automatisering. Wij spelen daarbij een leidende rol door actief vorm te geven aan de toekomst van intralogistiek. Kunstmatige intelligentie (KI) wordt beschouwd als een sleuteltechnologie die in de toekomst onmisbaar zal zijn. In een twee jaar durende samenwerking hebben de Technische Universiteit van München (TUM) en CIM onderzocht hoe de technologie de procesoptimalisatie in de intralogistiek beïnvloedt. Het is getest op praktische bruikbaarheid met echte gegevens uit de klantoperatie. Het resultaat is een op de praktijk gebaseerd artikel over kunstmatige intelligentie in WMS dat een blik werpt op de toekomst van het beheer van intralogistiek. Dit artikel is gepubliceerd in een boek over procesoptimalisatie in intralogistiek door het Fraunhofer Instituut voor Materiaalstroom en Logistiek IML.


Geïnteresseerde beursbezoekers van LOGISTICS & AUTOMATION in Bern kunnen zich nu al registreren voor gratis toegangskaarten via (Hal 3, Stand D07): https://cim-logistics.com/nl/newsroom/beurzen-en-evenementen



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer