Nieuws

Nieuwsoverzicht

Team »warehouse logistics« wint innovatieprijs-IT 2012

26.03.2012

Voor 's werelds grootste databank voor Warehouse Management-systemen op het portaal warehouse-logistics.com, heeft het »Fraunhofer IML« uit Dortmund de innovatieprijs-IT 2012 in de categorie »Industrie & Logistiek« gewonnen.

De felbegeerde prijs werd dit jaar voor de negende keer uitgereikt op de CeBIT. De jury prees het WMS-platform van het Fraunhofer IML team: »warehouse logistcis« als de beste IT-oplossing dat middelgrote bedrijven effectief kan helpen bij het vergroten van hun concurrenie capaciteiten.

De innovatieprijs-IT werd op 9 maart, onder toezicht van de federale minister voor Informatie Technologie en IBM Duitsland in het kader van de informatie-technologie beurs CeBIT, uitgereikt. Uit de 2580 ingezonden kandidaten werden door een 100-leden tellend panel van deskundigen, de beste IT-oplossingen, met de meeste innovatie en geschiktheid voor de middelstand geselecteerd.

De bekroonde WMS-databank op warehouse-logistics.com is 's werelds grootste portaal voor de functionele vergelijking van Warehouse Management-systemen (WMS). In haar dubbele rol als marketingplatform voor WMS-aanbieders en als een informatieplatform voor WMS-gebruikers, biedt ze alle noodzakelijke informatie en gegevens ter beschikking voor de exacte en de gerichte selectie van een WMS, die nodig zijn voor de client.
WMS-aanbieders kunnen door het deelnemen aan de WMS-databank hun WMS door een team van »warehouse logistics«, onafhankelijk van de producent, laten valideren. Na een succesvolle validatie, krijgt het WMS de validatie stempel - de kwaliteitszegel in de industrie. WMS-gebruikers kunnen, met behulp van een op de databank gebaseerde WMS Online selectie, het zoekproces naar het optimaal passende WMS vereenvoudigen. Op basis van een uitgebreide criteria-catalogus, kunnen de systemen snel op de relevante kwaliteit en eigenschappen worden getest .

Al sinds 2004 wordt de innovatieprijs-IT door het Initiatief Mittelstand toegekend aan de hand van 40 categorieën inzake IT-oplossingen en innovaties, die het best geschikt zijn voor de middelstand. In IT-kringen is het bekend als een zegel ter goedkeuring.

Het Initiatief Mittelstand is een belangenvereniging van industrie-experts, wetenschappers, IT-experts en journalisten, die zich wijden aan professionele en actieve ondersteuning van middelstand-ondernemingen. De combinatie van het platform www.imittelstand.de, haar media en de actieve directory, biedt een belangrijk netwerk voor middelstand-ondernemingen.

Uitgebreide informatie:
www.warehouse-logistics.com
www.imittelstand.de


Contactpersoon:

Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-Mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de

 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer