Nieuws

Nieuwsoverzicht

L-mobile solutions wordt een nieuwe deelnemer van de WMS databank

26.03.2012

Een andere provider heeft gekozen om deel te nemen aan de WMS databank: L-mobile solutions uit Sulzbach an der Murr neemt met het Warehouse Management systeem "L-mobile warehouse" deel aan de WMS databank op warehouse-logistics.com.

L-mobile solutions helpt bedrijven van elke omvang en industrieën met een browser-gebaseerde en ERP-onafhankelijke data-acquisitie en systeemoplossingen bij het optimaliseren van hun specifieke bedrijfsprocessen.

De WMS databank is 's werelds grootste portaal voor de functionele vergelijking van Warehouse Management systemen. Al meer dan elf jaar stelt het WMS gebruikers en aanbieders niet alleen in staat om een marketing-en informatie platform te gebruiken maar biedt klanten ook alle benodigde informatie voor een doelgerichte selectie van een optimaal passende WMS beschikbaar. Het uiteindelijke doel is om WMS aanbieders en gebruikers samen te brengen in een perfecte format.
Het aantal deelnemende bedrijven en producten neemt gestaag toe. Dit illustreert de unieke positie van de WMS databank op het gebied van Warehouse Management systemen.

L-mobile solutions heeft nu ook besloten om de functies van de WMS databank te gebruiken. Met 60 medewerkers op verschillende Europese locaties zijn ze actief op het gebied van software, hardware en diensten. Naast de soft-en hardware-oplossingen voor opslag, productie, verkoop en service, biedt het ook een verbetering voor de bedrijfsprocessen door middel van IT-consulting, high-performance server oplossingen, draadloze technologie en netwerktechnologie.

Verdere informatie via:
www.l-mobile.de
www.warehouse-logistics.com

Contactpersoon:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer