Nieuws

Nieuwsoverzicht

arvato systems op warehouse-logistics.com

28.03.2012

De systeem-integrator arvato Systems heeft besloten om deel te nemen aan de WMS databank op warehouse-logistics.com.

Met de uitdraai van de twee systemen „SAP Extended Warehouse Management EWM 7.0 EHP 1“ en „SAP Logistics Execution SAP ERP 6.0 EHP 5“ zal arvato systems voortaan profiteren van de functies en het multiplicatoreffect van 's werelds grootste databank voor Warehouse Management systemen. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Gütersloh, biedt naast de implementatie van standaard software, ook op maat gemaakte, branche-specifieke en individueel ontwikkelde oplossingen voor klanten in verschillende industrieën.

Al meer dan tien jaar staat de databank garant voor een hoge informatie-uitwisseling tussen aanbieders en gebruikers en biedt een op maat gesneden selectie in de zoektocht naar een geschikt Warehouse Management systeem. Voor WMS-aanbieders dient ze als marketingplatform om (aanstaande) klanten op een transparante manier vertrouwd te maken met de diensten en functionaliteit van hun systeem. WMS-gebruikers kunnen uitgebreide informatie over de systemen verkrijgen op het platform en door de online WMS selectie en aan de hand van meer dan 3.000 zoekcriteria, de WMS vinden die perfect bij hun bedrijf past. Het gestaag groeiend aantal deelnemende bedrijven en producten weerspiegelt de prominente positie van de WMS databank.

Met IT-oplossingen voor diverse industrieën, expertise in de SAP-en Microsoft-technologieën en een brede waaier aan verschillende Infrastructure Services - van Managed Services tot Application Management en Hosting tot Cloud Computing - biedt arvato Systems een breed scala aan diensten. Als dochteronderneming van arvato AG, de outsourcing service provider van Bertelsmann AG, realiseerde arvato Systems met ongeveer 2.000 medewerkers in 25 globale locaties in Europa, Noord-Amerika en Azië in 2011 een omzet van circa € 265 miljoen.

Verdere informatie via:
www.arvato-systems.de
www.warehouse-logistics.com

Contactpersoon:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
Email: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer