Nieuws

Nieuwsoverzicht

Adviesraad »warehouse logistics« wordt opnieuw samengesteld

18.04.2012

Als onderdeel van de intralogistiekbeurs LogiMAT 2012 werd tijdens de eerste vergadering van het jaar de selectie van de nieuwe leden van de adviesraad van het online platform »warehouse logistics« van het Fraunhofer IML aangekondigd.

Tien mensen uit de leverancierskring van warehouse management systemen (WMS) zullen in de komende drie jaar, de kwalitatieve en inhoudelijke ontwikkeling van de WMS-databank op warehouse-logistics.com op een creatieve manier bevorderen.

De adviesraad warehouse logistics werd opgericht in 2009 als onderdeel van LogiMAT in Stuttgart. Als adviesorgaan bevordert het de kwaliteit en ontwikkeling van de inhoud en de zichtbaarheid van de WMS-databank door middel van evenementen, onderzoeksprojecten en publicaties en vormt daardoor dus een integraal onderdeel van de WMS-community.
Het bestaat uit maximaal tien bedrijfsvertegenwoordigers en komt overeen met de samenstelling van de leverancierstructuur van de WMS-databank op warehouse-logistics.com. Naast de bedrijfstoewijzing bij een in de databank opgeslagen WMS-leverancier, is de vakbekwaamheid met betrekking tot de ervaring en expertise op het gebied van warehouse management systemen een doorslaggevend criterium voor de selectie van leden. Het lidmaatschap is altijd beperkt tot drie jaar, hoewel een herverkiezing na aanvraag mogelijk is. In principe is het voor iedere deelnemende WMS-leveranciers op warehouse-logistics.com mogelijk om mee te dingen naar de volgende beschikbare plaats.

Drie keer per jaar komt de adviesraad samen om aan de hand van presentaties van deskundigen, case-studies en intensief overleg, de ontwikkeling van de databank te bevorderen. In de komende drie jaar zal deze doelstelling worden gevolgd door Knapp AG, Egemin GmbH, Jungheinrich AG, Vanderlande Industries GmbH, Inconso AG, TEAM GmbH, S&P Computer Systems GmbH, prismat GmbH, RedPrarie Inc en SAP AG om met nieuwe en creatieve ideeën de markt voor WMS nog transparanter te maken.

's Werelds grootste databank voor WMS op warehouse-logistics.com brengt op een unieke manier leveranciers en gebruikers samen en maakt alle belangrijke informatie voor het selecteren van een geschikte WMS beschikbaar. Voor leveranciers biedt het de unieke mogelijkheid om hun WMS door het team van warehouse logisticss te laten valideren en te voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Gebruikers kunnen met behulp van de online WMS selectie en meer dan 3000 zoekcriteria, precies het WMS vinden dat perfect bij hun winkel past.

Verdere informatie:
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de

Contactpersoon:

Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-Mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer