Nieuws

Nieuwsoverzicht

»warehouse logistics« nu op Facebook

03.05.2012

De wereld wordt met elkaar verbonden. Dit geldt ook voor de wereld van de warehouse logistics. Aanbieders en gebruikers willen op de hoogte zijn en er moeten dus aanvullende communicatiekanalen worden opengesteld.

Daaom begroet het team "warehouse logistics" vrienden en fans nu ook op Facebook - en versterkt het community-karakter van het platform.

's Werelds grootste databank voor Warehouse Management systemen sluit zich aan bij de social media trend door middel van Facebook om met klanten, partners en beleidsmakers te communiceren. Naast informatie over het nieuws uit de wereld van warehouse logistics, komende congressen en evenementen, krijgen geïnteresseerden ook toegang tot de nieuwste trends en onderzoeksresultaten.

Het platform bevestigt al sinds 2000 haar belangrijke rol als een marketing-en informatieportaal voor WMS-gebruikers en aanbieders. Sindsdien werd op warehouse-logistics.com een steeds groeiende community gevormd. De uitwisseling van ervaringen over het perfecte samenbrengen van WMS-aanbieders en gebruikers staat hier steeds op de voorgrond.


Verdere informatie:
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.facebook.com

Contactpersoon:

Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-Mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer