Nieuws

Nieuwsoverzicht

Team »warehouse logistics« ontwikkelt WMS index

07.05.2012

Met de »WMS-index« heeft het team »warehouse logistics« samen met de adviesraad van warehouse logistics een innovatief hulpmiddel ontworpen om de huidige stemmingen en zakelijke ontwikkelingen in de WMS-markt gemakkelijker en sneller te analyseren. .

Daardoor krijgen de deelnemers van de WMS-databank via warehouse-logistics.com een directe en exclusieve toegang tot actuele informatie over ontwikkelingen in de steeds complexer wordende WMS-markt.

Op het platform komt uitgebreide informatie over de inhoudelijke en economische ontwikkeling op de WMS-markt samen, die voortaan met behulp van de "WMS index," anoniem wordt samengesteld en kan worden beoordeeld in termen van omzet informatie. Vereiste hiervoor is simpelweg dat de aan de deelnemende WMS databank aanbieder op regelmatige basis de relevante gegevens in het content management systeem van de databank invoeren. Dit zijn zowel algemene gegevens, die verwijzen naar een hele maand - bijvoorbeeld het aantal en de omvang van de lopende contracten - en specifieke gegevens met betrekking tot specifieke contracten en projecten, zoals informatie over het project type, betrokken sectoren, type installatie, etc.

Alle ingevoerde gegevens worden anoniem verzameld en kunnen worden geëvalueerd na een afgesloten maand. De deelnemers van de databank kunnen op die manier vroegtijdig trends en stemmingen opsporen in de WMS-markt en snel reageren. De "WMS-index” leeft van de omvangrijke deelname van aandeelhouders - de enige manier om zinvolle en representatieve resultaten te genereren.

Met actueel 94 deelnemende warehouse management systemen, is warehouse-logistics.com 's werelds meest uitgebreide portaal voor de functionele vergelijking van dergelijke systemen. De WMS databank is sinds 2000 een informatie-en marketingplatform voor WMS gebruikers en aanbieders. Het biedt alle relevante gegevens die nodig zijn voor de doelgerichte en nauwkeurige selectie van een warehouse management systeem.

Verdere informatie:
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de

Contactpersoon:

Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-Mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer