Nieuws

Nieuwsoverzicht

WMS-deelnemersbijeenkomst 2012 komt dichterbij

24.09.2012

Op 11 oktober 2012 staat bij het Fraunhofer-Institut für Materialfluss und Logistik IML de wereld van warehouse management systemen weer in het middelpunt. »Wereldwijd thuis« is het motto van de deelnemersbijeenkomst van het »Team warehouse logistics" van

Deze zal plaatsvinden van 9:00 uur tot 17:00 uur in de conferentiezaal van het Fraunhofer IML in Dortmund. Het evenement biedt de deelnemers van de WMS-databank een unieke kans om zich te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van WMS en vragen te stellen rond omtrent het thema WMS.

Dit jaar heeft het team warehouse logistics voor de deelnemers van de bijeenkomst een speciaal programmapunt in petto: In het kader van een zogenaamd World Café worden aan zeven tafels tot zeven verschillende onderwerpen in de logistieke sector besproken. In drie verschillende workshop-fasen krijgen deelnemers de gelegenheid om hun ideeën en kennis actief te presenteren in een discussie en zich te informeren over concepten en perspectieven van de andere deelnemers. "WMS out of the cloud", "Challenge go-live" of de vraag hoe WMS er in de toekomst uit zou kunnen zien, het zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen die op de agenda van het World Café staan genoteerd. Dit hoogtepunt wordt aangevuld met presentaties van de leden van het team warehouse logistics en verslagen van Italiaanse en Nederlandse partners omtrent actuele ontwikkelingen van de WMS-markt in hun regio.

Ondanks het goed gevulde programma, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om aan networking te doen: Tijdens de lunch of bij koffie en gebak, krijgen de gasten de gelegenheid om te praten met andere deelnemers, om contacten te leggen, met deskundigen van gedachten te wisselen en zich over de laatste ontwikkelingen van de industrie te informeren. Daarnaast zal het team warehouse logistics tijdens het gehele evenement vragen beantwoorden rondom het thema WMS.
Het evenement is gratis voor deelnemers van de WMS-databank.

Verdere informatie op:
http://www.iml.fraunhofer.de
http://www.warehouse-logistics.com
http://www.facebook.com/warehouselogistics

Contactpersoon:
Maren Meinhardt
Telefoon: +49 (0) 231/9743-290
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: maren.meinhardt@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer