Nieuws

Nieuwsoverzicht

››CSB-System AG‹‹ maakt zijn opwachting op warehouse-logistics.com

01.10.2012

CSB-System AG maakt zijn opwachting op de WMS-gegevensbank op www.warehouse-logistics.com , met zijn Warehouse Management System ››CSB-System‹‹.

Het IT-diensten verlenend bedrijf met filialen over de hele wereld, in meer dan 40 landen waaronder België, Frankrijk, Groot-Brittannië, of Amerika, telt 450 medewerkers. Dankzij 35 jaar ervaring als IT-specialist biedt CSB-System AG zijn klanten een stevige en vakkundige knowhow en de modernste softwaretechnologieën voor een optimale business-IT-oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie, alsook voor chemische en commerciële bedrijfstakken en niet te vergeten voor de sector van de gezondheidszorg.

Al meer dan 12 jaar lang brengt de WMS-gegevensbank aanbieders en klanten van Warehouse Management System samen op de internetpagina www.warehouse-logistics.com en fungeert daarbij als marketing- en informatieplatform. Op die manier kunnen WMS-aanbieders geïnteresseerde klanten op transparante wijze meer uitleg verschaffen over de prestaties en de functionaliteit van hun systemen; terwijl gebruikers op hun beurt dankzij de WMS-online een keuze kunnen maken uit een vragencatalogus met meer dan 3000 afzonderlijke aspecten, om op die manier doelgericht een pasklaar en individueel gevalideerd WMS uit te kiezen.

Ook CSB-System AG kan vanaf nu hiermee zijn voordeel doen. Als wereldwijd actief bedrijf, biedt het zijn klanten software-oplossingen voor een efficiënte proces- en bedrijfssturing. Bovendien krijgen klanten via mobiele oplossingen voor binnen- en buitendienst een flexibele toegang tot het centrale ERP-systeem.


Meer weten?
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.csb-system.com

Gesprekspartner:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de
 



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer