Nieuws

Nieuwsoverzicht

»Boltrics Professionals B.V.« wordt nieuwe deelnemer van de WMS databank

21.12.2012

Het Nederlandse bedrijf »Boltrics Professionals B.V.« heeft gekozen voor de deelname aan de WMS databank op www.warehouse-logistics.com.

Het in 2007 opgericht bedrijf biedt met zijn twee Warehouse Management Systemen »3PL Dynamics« en »Nekovri Dynamics« speciaal voor logistieke diensten van de middenstand geschikte IT-oplossingen voor de optimalisering van de gegevensstromen via de Supply Chain.

De grootste databank voor Warehouse Management System op www.warehouse-logistics.com maakt ondertussen sinds 12 jaar WMS-zoekende en adviseurs de functionele vergelijking van meer dan 100 beschikbare systemen mogelijk. Door de infaseringsprocedure in de WMS databank profiteren WMS-aanbieders en WMS-gebruikers in dezelfde mate: gebruikers kunnen zich online gedetailleerd informeren over afzonderlijke systemen en deze direct met elkaar vergelijken. Een reeks innovatieve tools maakt de doelgerichte en efficiënte selectie van geschikte producten mogelijk. WMS-aanbieders kunnen de bekendheid van hun oplossingen met een infaseringsprocedure op www.warehouse-logistics.com doen stijgen en nieuwe klantengroepen openen. Verhoogde transparantie, optimale zoek- en vergelijkingsopties alsook een uniek overzicht van de huidige WMS-markt maken de databank tot het eerste adres in zaken WMS.

Deze voordelen kan ook »Boltrics Professionals B.V« gebruiken. Als Nederlandse specialist voor transport en opslag, concentreert Boltrics zich op de ontwikkeling en implementering van ERP standaard software. De producten van Boltrics baseren zich op de Microsoft technologie »Microsoft Dynamics NAV« die wereldwijd over meer dan een miljoen gebruikers beschikt en in meer dan 42 landen verkrijgbaar is. De systemen »3PL Dynamics« en »Nekovri Dynamics« zorgen voor een snelle en gemakkelijke bediening en configuratie alsook een naadloze integratie met andere Microsoft programma's.

Meer informatie op:
www.warehouse-logistics.com
www.iml.fraunhofer.de
www.boltrics.nl

Contactpersoon:

Tim Geißen
Telefoon: +49 (0) 231/9743-227
Telefax: +49 (0) 231/9743-162
E-mail: tim.geissen@iml.fraunhofer.de



Further information that could be interesting:
Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. Disclaimer