News

Display news overview

Pick-by-vision meets pick-by-voice

14.05.2019

CIM Logistics presenteert innovatieve applicatie op 21 mei 2019 tijdens Warehouse Insight

CIM Logistics doet haar intrede op de Nederlandse WMS-markt tijdens Warehouse Insight op 21 mei 2019 in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch, met haar spraakgestuurde pick-by-vision-applicatie PROLAG®Go. Deze innovatieve hybride oplossing combineert optimaal de voordelen van pick-by-voice en pick-by-vision. Hierdoor kunnen de pickingprocessen in het magazijn efficiënter en zekerder worden uitgevoerd. Tijdens Warehouse Insight kunnen bezoekers de voordelen zelf beleven en live orderpicken bij de stand van CIM Logistics.

Het nieuwe, innovatieve systeem is gebaseerd op orderpicking met pick-by-vision: de door CIM ontwikkelde app PROLAG®Go draait op een databril. Deze ontvangt de informatie van het warehouse management systeem PROLAG®World en geeft alle voor de order relevante informatie in realtime weer. Zo hebben magazijnmedewerkers een permanent overzicht van het soort, de locatie en de hoeveelheid van de te picken goederen.

Nieuw is nu dat de databril aangestuurd wordt via spraakinvoer. Het gebruik van een ander mobiel apparaat, zoals bijvoorbeeld een polsscanner, is daarmee niet meer nodig. Zo hoeft de gebruiker zich slechts op één apparaat te concentreren en heeft hij beide handen vrij voor zijn wezenlijke taak, namelijk het orderpicken. Een ander voordeel van de databril is dat de user naast de weergegeven informatie ook de omgeving in het magazijn ongestoord kan waarnemen. Bovendien krijgt hij onmiddellijk feedback als hij een pickfout heeft gemaakt. Ter verduidelijking kunnen ook nog afbeeldingen van het te picken artikel via de databril vertoond worden.

Oplossingen op maat, ook voor productie en materiaalstromen

Centraal thema op de CIM-stand tijdens Warehouse Insight is behalve de databril ook de module PROLAG®World productie- en materiaalstroombeheer. De logistieke adviseurs van CIM laten zien hoe goederenstromen, onder meer in productieomgevingen, verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Al sinds ruim 34 jaar is CIM in Duitsland als leverancier van het warehouse management systeem PROLAG®World toonaangevend in de intralogistiek. Dit WMS onderscheidt zich met name door haar flexibiliteit, onafhankelijkheid, configureerbaarheid en een modulaire opbouw. Bovendien omvat de standaardversie van het systeem een zeer brede hoeveelheid aan functies en worden ook branchespecifieke pakketten aangeboden.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy