News

Display news overview

Eerste gebruikersconferentie van RedPrairie wordt enorm succes

20.11.2006

Bezoekersaantal overtreft verwachtingen

Stokenchurch, UK – RedPrairie, wereldwijd het toonaangevende consumentgerichte optimaliseringsbedrijf, heeft met veel bijval zijn eerste internationale conferentie voor de gebruikers van al zijn producten gehouden.

RedShift International 2006 vond op 17-18 oktober plaats in het Brusselse Radisson SAS Royal en werd bijgewoond door 220 professionals uit de sector, afkomstig uit 22 landen. Zij kwamen naar de conferentie om ervaringen uit te wisselen en de nieuwste technieken te ontdekken om aan de verwachtingen van klanten in de fabricage, de toeleveringsketen en de retail te voldoen.

Het gevarieerd programma met meer dan 30 sessies omvatte sprekers van toonaangevende organisaties zoals IKEA, John Lewis Partnership, Kodak, AMR Research, The Works Retail, One Point Three Ltd en Delphi.

Tijdens de laatste sessie onderhield Martin Hiscox, RedPrairie President & Managing Director International, een geboeid en overvol auditorium over de manier waarop succesvolle organisaties hun voordeel doen met een snel evoluerend economisch landschap.

Het evenement werd gesponsord door 12 bedrijven, aangevoerd door platina sponsor LXE, de specialist in mobile computing, die de aanwezigen de kans gaven om tijdens live demonstraties gloednieuwe software en hardware te ontdekken.

Eregast op het galadiner was Christian Wiener, Directeur-generaal van UNICEF België. De afgevaardigden verzamelden €3.000 voor het kinderfonds, genoeg om 3.000 Burundese AIDS-weesjes een maand lang te voeden.

In een commentaar op het evenement zei Martin Hiscox: “Wij zijn opgetogen over het grote succes van onze eerste internationale gebruikersconferentie. De feedback van onze klanten en partners is uiterst lovend geweest - en wij zijn blij dat mensen uit verre landen zoals China, Australië, Zuid-Afrika en de VS naar ons gekomen zijn.

Het is fantastisch dat wij zoveel klanten hebben ontmoet en hun de kans hebben kunnen geven om van elkaars ervaringen te leren. Met onze groeiende reeks oplossingen hopen wij hun bedrijven nog meer meerwaarde te geven en hen te helpen om aan de steeds complexere eisen van de klanten te voldoen. Wij kijken alvast uit naar een nog grotere en nog betere RedShift International in Windsor (UK), volgend jaar.

Over RedPrairie
RedPrairie is wereldwijd het toonaangevende consumentgerichte optimaliseringbedrijf. De geïntegreerde suite van totaaloplossingen (E2eTM) van RedPrairie is gebaseerd op een Service Oriented Architecture (SOA) die in de voorbije tien jaar werd ontwikkeld. Ze levert in meer dan 25.000 vestigingen in heel de wereld diensten op maat aan de grootste bedrijven van de planeet. Met 21 wereldwijde servicevestigingen en met gestandaardiseerde servicemethoden die in de voorbije 30 jaar gevalideerd zijn, levert RedPrairie een ongeëvenaarde service en ondersteuning.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy