News

Display news overview

RedPrairie wordt de internationale leider in supply chain oplossingen in Europa en China

27.11.2006

Verovert leidende positie in de oplossingen voor de supply chain in EMEA; finalist voor Best IT Supply Chain Solution in China

Milwaukee, WI - RedPrairie Corporation, wereldwijd het toonaangevende consumer driven optimisation bedrijf, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een leidende positie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) heeft veroverd en finalist is voor de Best IT Supply Chain Solution in China Award van de China Supply Chain Council.

Greg Aimi van AMR Research merkt op: “Na de eerste internationale gebruikersconferentie van RedPrairie in Brussel, waar meer dan 200 bedrijven uit heel de wereld samenkwamen om de problematiek van de supply chain en de huidige technologische verbeteringen te bespreken, was het duidelijk dat RedPrairie met de overname van Alta A/S, LIS, MARC Global, en RangeGate de leider in EMEA is geworden, in termen van het aantal bestaande installaties en de plaatselijke aanwezigheid.”

RedPrairie is door de China Supply Chain Council als finalist voor de tweede jaarlijkse CHaInA Awards geselecteerd. De finalisten werden gekozen op basis van de kwaliteit van hun prestaties voor toeleveringsbedrijven in China. De prijzen zullen op 9 november 2006 worden uitgereikt, tijdens de CHaINA Summit in Sjanghai, het grootste evenement voor de supply chain in China.

John Jazwiec, RedPrairie Company Leader, geeft commentaar “RedPrairie heeft een lange geschiedenis van internationale successen, die nog versterkt is door de overname van LIS in 2004 en de recentere overnamen van Alta A/S, MARC Global en RangeGate. Wij bieden een echte totaaloplossing aan die de ondernemingen van de eerste bestelling tot en met de levering aan de eindconsument begeleidt. Het feit dat wij tot de grootste leverancier van SCE-oplossingen in EMEA en China geworden zijn, bewijst de capaciteiten en de beproefde technologieën van onze E2e-oplossing.”

Martin Hiscox, President en Managing Director International, voegt eraan toe: “Onze lokale aanwezigheid in EMEA en Pacific Azië levert service en ondersteuning in meer dan 26 talen en in 35 landen, zodat onze klanten optimaal kunnen presteren in een steeds meer mondiale economie.”

Over de China Supply Chain Council
De Council bevordert de groei en het succes van de supply chain in China door ideeën, kennis, technologie en mensen bij elkaar te brengen. De CSCC wil het referentiepunt en het centrum voor kennis, middelen en contacten worden in China, met zijn meer dan 10.000 professionals van de supply chain, de fabricage en de logistiek.

Over RedPrairie
RedPrairie is wereldwijd de toonaangevende leverancier van consumer driven optimisation software voor de gehele supply chain. De geïntegreerde suite van totaaloplossingen (E2eTM) van RedPrairie is gebaseerd op een Service Oriented Architecture (SOA) die in de voorbije tien jaar werd ontwikkeld. Ze levert in meer dan 25.000 sites in heel de wereld diensten op maat aan de grotere, wereldwijdbekende bedrijven. Met 21 wereldwijde servicevestigingen en met gestandaardiseerde implementatiemethoden die in de voorbije 30 jaar gevalideerd zijn, levert RedPrairie een ongeëvenaarde service en ondersteuning.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy