News

Display news overview

RedPrairie in Rusland

31.01.2007

RedPrairie werkt in de Russische Federatie samen met Avant-Garde Communications

RedPrairie heeft vandaag bekendgemaakt dat het Avant-Garde Communications (AgCom) heeft aangesteld als RedPrairie Value Added Reseller in de Russische Federatie voor de levering van zijn softwareoplossingen voor de uitvoering van de toeleveringsketen en de retailproductiviteit.

Don Scott, President van Avant-Garde Communications, verklaart: “Rusland heeft in de voorbije twee tot drie jaar een snelle economische vooruitgang geboekt, vooral in termen van distributienetwerken en retaillogistiek. De is een grootschalige expansie van Moskou naar de regio’s vormt een belangrijke uitdaging voor het management van de bedrijven en hun IT-systemen voor de supply chain. Wij zien hier grote kansen voor RedPrairie.”

Martin Hiscox, President en Managing Director, International, RedPrairie, bevestigt dat Rusland een dynamische, groeiende regio is waarin RedPrairie in het kader van zijn internationale expansie graag een rol wil spelen. Hiscox: “Dit partnership past in de traditie van RedPrairie om samen te werken met plaatselijke mensen die de lokale kennis en de taalvaardigheid bezitten om onze klanten een betere service te verlenen.” “De manier waarop AgCom klantenproblemen oplost past goed bij de onze. Wij verwachten dat zij een belangrijk verschil zal maken op de Russische markt. AgCom heeft zijn successen in de systeemimplementatie bewezen en wij zijn ervan overtuigd dat wij goed kunnen samenwerken. Wij hebben al enkele boeiende projecten in de pijplijn.”

Scott merkt op: “Tijdens de RedShift International User Conference, vorige oktober in Brussel, waren wij enorm onder de indruk van de end-to-end (E2eTM) suite van RedPrairie. Dit soort van revolutie is precies wat de Russische bedrijven op dit ogenblik nodig hebben. RedPrairie zal een rol spelen in de boeiende ontwikkelingen die momenteel in Rusland plaatsvinden.”

Over Avant-Garde Communications
Avant-Garde Communications is een Russische onderneming met westers management die al meer dan 10 jaar op de markten van de gewezen Sovjet-Unie actief is als IT-consultant en systeemintegrator. De expertise van het bedrijf is gebaseerd op haar ervaring in de levering van toekomstgerichte IT- en communicatieoplossingen aan Russische grote ondernemingen.

De kern van de activiteiten van AgCom is de distributie van de telecommunicatieapparatuur en diensten van ALCATEL in Rusland, het GOS en andere delen van Oost-Europa. Het bedrijf blijft ook werken voor zijn klanten voor vaste lijnen en netwerkbeheer.

De verkoop-, installatie- en service-ingenieurs zijn op het volledige grondgebied actief, met permanente vestigingen in Moskou, de Oeral (Chelyabinsk), Siberië (Novosibirsk) en het Russische Verre Oosten (Sakhalin). Een vast team van programmeurs ontwerpt systemen en past applicaties voor bedrijfsdiensten aan de noden van de klanten aan. Het grootste gedeelte van de service en onderhoud van de klantinstallaties gebeurt op afstand vanuit het nieuwe hoofdkwartier in Moskou, dat ook een goed uitgerust opleidingscentrum omvat. Voor meer informatie bezoekt u de web"site www.agcom.ru

Over RedPrairie
RedPrairie is wereldwijd de toonaangevende leverancier van consumer driven optimisation software voor de gehele supply chain. De geïntegreerde suite van totaaloplossingen (E2eTM) van RedPrairie is gebaseerd op een Service Oriented Architecture (SOA) die in de voorbije tien jaar werd ontwikkeld. Ze levert in meer dan 25.000 sites in heel de wereld diensten op maat aan de grotere, wereldwijdbekende bedrijven. Met 21 wereldwijde servicevestigingen en met gestandaardiseerde implementatiemethoden die in de voorbije 30 jaar gevalideerd zijn, levert RedPrairie een ongeëvenaarde service en ondersteuning.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy