News

Display news overview

De inschrijving voor de internationale gebruikersconferentie 2007 van RedPrairie is geopend

04.06.2007

RedShift International vindt plaats op 16-17 oktober in het VK

Stokenchurch, UK - RedPrairie, een wereldwijd toonaangevend consumer driven optimisation software bedrijf, organiseert zijn internationale klantenconferentie, RedShift International, dit jaar in het Marriott Heathrow, Verenigd Koninkrijk, op 16-17 oktober 2007. De inschrijving voor het evenement, dat de klanten gratis kunnen bijwonen, is nu geopend.

Leveranciers en detaillisten zullen de kans krijgen om te ontdekken hoe RedPrairie de omzet van hun bedrijf verbetert door de supply chain en de winkelwerking te synchroniseren op basis van de consumentenvraag. Ze zullen leren hoe het unieke aanbod van personeelsoptimalisatie, signalisatie van de vraag, efficiënte fabricage, globaal transport, productieve magazijnwerking, fleet-beheer en taakbeheer de juiste mensen en het juist product op het juiste ogenblik op de juiste plaats brengt, in heel de supply chain, van het winkelschap tot de fabriek.

Een tentoonstelling zal producten uit de groeiende portefeuille van oplossingen van RedPrairie en aanvullende oplossingen van een twintigtal partners demonstreren. De bezoekers zullen nieuwe contacten leggen, advies van collega's krijgen en inzicht verwerven in de manier waarop de leiders van de sector hun bedrijf organiseren.

De keynote speech zal gegeven worden door Neil Ashworth, supply chain director van tesco.com, de grootste online kruidenier ter wereld. Hij zal het hebben over zijn ervaringen met het ontwerpen en realiseren van een meerkanaals retailervaring.

Men verwacht dat ongeveer 300 professionals van de supply chain uit 20 landen het evenement zullen bijwonen. De cocktailreceptie en het galadiner zullen plaatsvinden in het Castle Hotel van de koninklijke stad Windsor, recht tegenover het 900 jaar oude kasteel van Windsor, het grootste bewoonde kasteel ter wereld.

Martin Hiscox, President & Managing Director International van RedPrairie: “RedShift International geeft heel de RedPrairie-familie – klanten, partners en personeel – de kans om elkaar twee dagen lang beter te leren kennen en ervaringen, kennis, ideeën en visies uit te wisselen. Wij willen dat elke bezoeker naar huis terugkeert met een nieuwe impuls om de omzet en het rendement van zijn bedrijf te verhogen. Er zal heel wat te beleven zijn, met bekendmakingen over ons baanbrekende werk voor de integratie van de supply chain met de winkel. Wij sporen al onze klanten aan om het evenement te bezoeken en hopen zoveel mogelijk klanten te mogen verwelkomen.”

Klanten kunnen informatie raadplegen en zich inschrijven op redprairie.com/redshiftint. Klanten en exposanten kunnen hun informatieverzoeken richten tot het RedShift International team op redshiftint@redprairie.com.

Over RedPrairie Corporation
RedPrairie is een wereldwijd toonaangevend consumer driven optimisation software bedrijf. De geïntegreerde suite van oplossingen van RedPrairie, gebaseerd op een geavanceerde Service Oriented Architecture (SOA) die in de voorbije 10 jaar ontwikkeld werd, levert diensten op verzoek aan meer dan 25.000 vestigingen van veel van de grootste ondernemingen ter wereld.

De E2e™ oplossingen van RedPrairie synchroniseren mensen en producten in de volledige koopcyclus van de klant, om ervoor te zorgen dat de goederen op het juiste ogenblik op de juiste plaats aankomen. Op het verkooppunt betekent dit dat de consumenten toegang hebben tot de gewenste producten en dat de winkel het juiste personeel heeft om hen bij hun aankoop te helpen. In de productiecyclus betekent het dat leveranciers en fabrikanten de leveringen en de productie kunnen plannen en synchroniseren volgens de vraag van de verkoper. En in het winkelmagazijn betekent het een minimale inventaris, als oplossing voor de laatste fase van de supply chain in de retail.

Met 20 wereldwijde servicevestigingen en gestandaardiseerde servicemethoden die in de voorbij 30 jaar hun sporen hebben verdiend, levert RedPrairie een ongeëvenaarde service en ondersteuning. Voor meer informatie belt u +32 54 31 86 93.

RedPrairie is een gedeponeerd handelsmerk van RedPrairie Corporation.

E2e is een handelsmerk van RedPrairie Corporation.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy