News

Display news overview

Eimskip standaardiseert supply chain met Manhattan Associates

22.05.2007

Supply chain-oplossing gekoppeld aan business software van SAP

Manhattan Associates®, Inc. (NASDAQ: MANH), gaat zijn Warehouse Management-oplossing voor Open Systems en de Performance Management-oplossing als standaard implementeren bij Eimskip. Eimskip is een zeevarend transportbedrijf uit IJsland en een belangrijke speler op het gebied van gekoelde opslagfaciliteiten.

Manhattan Associates’ supply chain-oplossing gaat samenwerken met ERP-transactiemodules van SAP, Eimskip’s leverancier van bedrijfssoftware. De koppeling volgt na de succesvolle uitrol van Manhattan Associates’ oplossing bij Innovate Logistics vorig jaar. Eimskip heeft een meerderheidsbelang in Innovate Logistics, één van de snelst groeiende specialisten in temperatuur-gecontroleerde logistiek en distributie in de UK. Innovate Logistics’ positieve ervaring met de oplossing in het afgelopen jaar speelde een belangrijke rol in Eimskip’s besluit om Manhattan Associates’ oplossing mondiaal als standaard in te voeren. Eimskip gaat de oplossingen in fases implementeren. China is de eerste locatie die live gaat.

“Een geavanceerde supply chain-tool die steeds verder ontwikkeld wordt, is een belangrijke component van onze dienstverlening. Die geeft ons een vitale voorsprong op concurrenten”, zegt Árni Rafn Jónsson, executive vice president IT bij Eimskip. “Na de succesvolle implementatie van Manhattan Associates’ oplossing bij Innovate Logistics hebben we veel vertrouwen dat we een marktleider in supply chain-oplossingen hebben ingeschakeld om wereldwijd in de vraag van klanten te kunnen voorzien.”

“Eimskip heeft de ambitie om eerste keuze te worden in internationaal transport en logistieke diensten in de Noord-Atlantische regio en in andere belangrijke markten wereldwijd”, zegt Steve Smith, vice president EMEA bij Manhattan Associates. “Manhattan Associates’ wereldwijde supply chain-oplossing stelt Eimskip in staat zijn werkzaamheden snel uit te breiden en deze doelstelling te verwezenlijken.”Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy