News

Display news overview

Christian Salvesen vergroot zijn efficiëntie met Warehouse Management van RedPrairie

26.06.2007

Christian Salvesen kiest de oplossing van RedPrairie voor nieuwe magazijnimplementaties. De overstap naar een enkel platform, zal de vaste werkingkosten verlagen, de efficiëntie verbeteren en de snelle implementatie van nieuwe magazijnen mogelijk maken.

"Stokenchurch, UK – Christian Salvesen, een toonaangevende leverancier van externe logistieke diensten, heeft zijn beslissing bekendgemaakt om de oplossing voor magazijnbeheer van RedPrairie aan te kopen, eerst voor de implementatie van nieuwe sites en later, naarmate de bestaande systemen verouderen, in het kader van een vervangingsprogramma.

Christian Salvesen is een belangrijk Europees logistiek bedrijf met ongeveer 13.000 medewerkers en met activiteiten in zeven landen. Het bestrijkt de volledige waaier van toeleveringsdiensten in de sectoren van de industrie, de consumentengoederen en de voeding. In nauwe samenwerking met zijn belangrijke klanten, optimaliseert het de inventaris en levert het consignatiegoederen wanneer ze nodig zijn, terwijl zijn omgekeerde logistiek voor de recuperatie van de verpakkingen instaat en transitverpakkingen maximaal retourneert. Christian Salvesen telt ondernemingen als Asda, Danone, Carrefour, Ford, GM, Marks & Spencer, Morrisons, Tesco en Unilever onder zijn klanten.

Warehouse Management van RedPrairie versloeg de oplossingen van andere leveranciers met zijn schaalbaarheid en volledige functionaliteit. Alle distributiecentra van Christian Salvesen in het Verenigd Koninkrijk zullen via het web gebruik maken van een enkele, centraal gecontroleerde installatie. Ze zal de huidige systemen op elke locatie vervangen en de kosten en complexiteit van hun onderhoud elimineren. Het systeem zal alle klanten en alle activiteiten van de distributiecentra ondersteunen, zoals de ontvangst, het wegzetten, het picken, het inventarisbeheer en de voorraadcontrole. Alle functies zullen via een browser toegankelijk zijn. Gebruikersspecifieke rechten zullen klanten, eindklanten en leveranciers online toegang geven tot hun accounts en bestelinformatie.

RedPrairie zal Christian Salvesen helpen bij het bereiken van zijn doel: kosteneffectieve diensten leveren, gecombineerd met een superieure klantenservice. Jan Huizeling, Chief Information Officer bij Christian Salvesen, verklaart: “Wij willen erkend worden als de toonaangevende Europese leverancier van oplossingen voor de supplu chain. Warehouse Management van RedPrairie zal ons helpen om dat doel te bereiken, door een belangrijk aspect van onze nieuwe implementaties te standaardiseren en ons een enkele, schaalbare en toekomstgerichte oplossing te leveren. Onze implementatie van RedPrairie zal ons helpen om de efficiëntie van het magazijn te verbeteren en de technologische kosten te beperken. Ze zal onze groei ondersteunen en ons helpen om onze klanten een nog betere service te verlenen.

Martin Hiscox, Managing Director en President International, merkt op: ""Wij vinden het fantastisch dat wij Christian Salvesen in heel het Verenigd Koninkrijk mogen steunen. We kijken uit naar een lange samenwerking. Dit contract is een bewijs te meer van de kracht van RedPrairie in de sector van de externe logistiek, een markt waarop wij innovatie en leiderschap blijven leveren.""Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy