News

Display news overview

ACCO Brands breidt samenwerking met Manhattan Associates uit

26.03.2013

Leverancier van kantoorartikelen optimaliseert Europese supply chain

Manhattan Associates, leverancier van supply chain optimalisatieoplossingen, heeft bekend gemaakt dat ACCO Brands Manhattan's Warehouse Management (WMS)- en Supply Chain Intelligence (SCI)-oplossingen implementeert in het distributiecentrum in Halesowen (UK). Daarnaast upgrade de wereldwijde leverancier van kantoorartikelen de bestaande Manhattan WMS- en SCI-oplossingen in het distributiecentrum in het Nederlandse Born. Bovendien wordt Manhattan Associates' Slotting Optimisation-oplossing in beide distributiecentra geïmplementeerd. De implementaties en upgrades maken onderdeel uit van een volledige vernieuwing van ACCO Brands' IT-infrastructuur.

"Onze pan-Europese supply chain-operaties zijn complex en groeien snel", zegt Andy Richards, Director of IT Europe bij ACCO Brands. "De geïntegreerde warehouse management-omgeving biedt ons real-time inzicht in de supply chain op Europees niveau. Bovendien ondersteunt de vernieuwde omgeving de pan-Europese uitrol van ons nieuwe ERP-systeem volledig."

ACCO Brands voert zijn Europese operaties uit vanuit twee centrale distributiecentra in Born en Halesowen en een aantal ondersteunende distributiecentra verdeeld over Europa. Om de Europese supply chain te optimaliseren, implementeerde ACCO Brands Manhattan's Warehouse Management-oplossing in 2006 eerst in zijn distributiecentrum in Born. Deze oplossing maakt gebruik van IBMi servertechnologie. Het bedrijf implementeerde tevens Manhattan's Supply Chain Intelligence-oplossing om op basis van strategische inzichten de logistieke prestaties te verbeteren.

“Onze Distribution Management-oplossingen zijn sterk schaalbaar. Hierdoor zijn we in staat om ACCO Brands' toekomstige zakelijke behoeften volledig te ondersteunen en hen te helpen de business op pan-Europees niveau te laten groeien”, zegt Pieter Van den Broecke, Managing Director Centraal Europa bij Manhattan Associates.

Over ACCO Brands

ACCO Brands Corporation is één van 's werelds grootste leveranciers van merkartikelen voor het kantoor. Het bedrijf vermarkt zijn producten in meer dan 100 landen via zijn eigen verkooporganisatie en distributienetwerken. ACCO Brands kent een lange historie van marktleiderschap en innovatie. Het bedrijf richt zich op het leveren van exceptionele waarde voor zijn aandeelhouders en klanten door het bieden van unieke, toonaangevende merkproducten voor het kantoor. Meer informatie vindt u op www.accobrands.com.Further information that could be interesting:
To make this site work properly, we place small data files called cookies on your device. Find out more about it: Data privacy